16 Nisan 2017 Referandumu öncesi yaptığı ‘Yarın sandık önünüze gelirse cevabınız EVET mi olur  HAYIR mı neden ? sorusu ile  milyonlarca kez izlenen İstanbul Times Tv Özel YouTube Kanalı 24 Haziran seçimlerinde de hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf  Karakaş

İstanbul’un 39 ilçesinde her yaş grubundan vatandaşlara mikrofon uzatan İstanbul Times TV ekibi her geçen gün ilgiyle takip edilmeye ve izlenmeye devam ediyor.
Kanalın 24 Haziran seçimlerine ilişkin çalışmaları hakkından bilgi veren Gazeteci-Yazar Hüseyin Çetiner, 4 yıl önce biz bu çalışmalara başlarken alanımızda tektik. Bugün baktığımızda bizim yaptığımız yayınların aynısını yapmaya çalışan arkadaşlar görüyoruz. Elbette herkes dilediği gibi çalışabilir fakat daha özgün içeriklerle ortaya bir şeyler çıkarmak daha farklı olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlarımız sahada röportajlara devam ediyor diyen Çetiner; ‘’İzleyicilerimizden çok sayıda mesaj alıyoruz. Özellikle İstanbul dışında da röportaj yapmamızı istiyorlar. Ekip olarak önümüzde ki günlerde bir Ankara çıkartması yapmayı planlıyoruz dedi.

Editör: TE Bilisim