Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Soğanlık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde  sahnelenen  oyunu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanısıra Kartal Belediye Başkan Yardımcıları  Ali Apaydın, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda Kartallı minik tiyatrosever izledi.
 
Gözde Karaman’ın yazıp yönettiği “Yalancı Cadı” adlı oyunda yalan söylemeyi seven İpek adlı karakterin etrafında gelişen olaylar konu ediliyor. Ailesi, arkadaşları, tesadüfen tanıştıkları sevimli tavşancığın bile bu durumun farkında olmasıyla birlikte hep birlikte İpek’i yalan söylemekten vazgeçirmeleri anlatılıyor.
 
Oyunu çocuklarla birlikte izleyen Kartal Belediye Başkanı’na oyun sonunda miniklerin ilgisi yoğun oldu. Çocuklar Başkan Altınok Öz ile birlikte fotoğraf çektirerek, sohbet ettiler. Soğanlık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nin bitimine sevinen çocuklar ve veliler, Başkan Altınok Öz’e teşekkür ederek, oyunların ve etkinliklerin devam etmesini istediler. 
  
Editör: TE Bilisim