Sizden gelenler köşesi / Tuzla’dan Tarkan Alan

Değerli İstanbul Times Gazetesi yetkilileri ,

Başkan olduğundan beri Tuzla belediyesinde işçi kıyımı yapan başkan Şadi Yazıcı, 37 kadrolu işçiyi “eleman fazlalığı” gerekçesiyle sürgüne gönderdi. Orhanlı belediyesinden gelenlerin tamamını, Akfırat belediyesinden gelenlerin bir kısmını “işçi fazlalığı” gerekçesiyle il tarım müdürlüğüne gönderdi. Böylece CHP’li belediye olan Orhanlıdan Tuzla belediyesinde çalışan hiç kimse kalmadı. Daha önce de Orhanlı'dan gelen 8 kadrolu işçinin çıkışını veren Şadi Yazıcı, yine Akfırat ve Orhanlı'dan gelen toplam 107 şirket işçisini de işden çıkardı.

İHTİYAÇ FAZLASI YALANI

Değerli basın emekçileri…İşçi fazlalığı gerekçesiyle belediyeden uzaklaştırılan kadrolu işçilerin yerine Şadi Yazıcı eş dost ve akrabasını dolduruyor. Madem belediyede işçi fazlalığı var, neden 276 taşeron çalışıyor? Neden sürekli personel hizmet alımı yapılıyor? Arkadaşının karısını anayasanın 128. Maddesine aykırı olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü yapan ve hala suç işleyen, baldızını Gönül Elleri çarşısının başına yönetici atayan, hastaneden ortağı Serkan beyi belediyede makam verip denetçi yapan, AKP ilçe teşkilatı yaptığı dönemdeki tüm arkadaşlarını belediyeye alan sayın Şadi yazıcı işçilere neden aynı şevkati göstermiyor?

TUZLA BASINI PARAYLA MI SUSTURULUYOR?

Değerli basın mensubu kardeşler…Tuzlada çıkan yerel basın şadi beyin icraatlarına neden ses çıkarmıyor, yazamıyor? Bazı arkadaşların şahit olduğu gibi yoksa parayla mı susturuluyor?

 Saygılar  / Tarkan Alan

Editör: TE Bilisim