Ne düğün salonu,ne restorant nevi şahsına münhasır bir mekan Lale Davet,

Bu haftaki gezelim görelim durağımızın mekanı Franchising sistemi ile çalışan Gönül Davet salonları'nın Bakırköy şubesi olan Lale Davet salonuna konuk olduk.

İstanbul Times Gezelim Görelim Ekibi

Mekanın işleticisi Tacettin Akdağ ekibimizi sıcak ve samimi bir ortamda karşılayarak bir çok konuda bizleri bilgi sahibi yaptı.

Siz Keyfinize bakın biz düğünüzü yaparız

Akdağ yaptığı konuşmada bu sektöre girmeden önce detaylı bir araştırma yaptığını bu alanda en iyi olan fiermanın Gönül Davet salonları olduğunu gördüğünü söyledi.

En iyi firmanın tespitinden sonra yapılan görüşmelerde Bakırköy İstanbul Caddesi için Franchising sistemi ile Lale Davet'in açılışı için gerekli anlaşmayı yaptıklarını ifade etti.

Akdağ günümüzün karmaşık ortamında düğün ve nişan yapacak olan ailelerin zaten bir çok konuda yoğun olmalarından dolayı istenmesi halinde Gönül Davet olarak ihtiyaç duyacakları her konuda ailelere destek olduklarını söyledi.

Mekana ulaşım çok kolay

Mekan o kadar kolay bir yerde ki herkesin rahatlıkla görebileceği bir lokasyon olan CAPACITY AVM.nin yanında bulunan TITANIC otelin giriş kapısına sırtınızı verdiğiniz zaman Gönül Davet'in tabelasını rahatlıkla görmesi mümkün.

İç Mimarlar dizayn etti

İç mimarların dizayn ettiği mekan'daki bir çok aksesuar Lale şeklinde tasarlanmış.Mekan ne bildiğimiz klasik düğün salonu,ne de restaurant havası veriyor.Mekanin içinde kullanılan renkler ve materyaller insanın içini ferahlatan tarzda.
 
Yıllardır iş ve sanat camiasının içinde bulunan esnaf odası başkanı 
Tacettin Akdağ Gönül Davet'in verdiği hizmetin bir çok kesimin ihtiyaç duyduğu bir çalışma olduğunu belirterek kedilerinin de bu ekibin içinde yer almak adına Bakırköy'de ciddi bir masraf yaparak iç ve dış mimarların çalışmaları sonucu Gönül Davet'in istediği kriterleri yerine getirerek Bakırköy temsilciliğini aldıklarını ifade ederek mekanda düğün,nişan,sünnet,iş toplantıları başta olmak üzere 300 kişiye kadar olan etkinliklere tecrübeli personeli ile en güzel hizmeti verdirklerini ifade etti. 

İstanbul Times Gazetesi Gezelim görelim ekibi olarak mekanda bulunduğumuz sırada kısa bir süre önce Nişan töreni yapan Alev Can adındaki henımfendi CD.ve fotoğraflarını almaya gelmişti.Mekanı nasaıl bulduklarını  ve memnun olup olamdıklarını sorduğumuzda bize şunları söyledi;

"
Biz nişalımla,nişan törenimizi yapacak nezih,güzel ve kolay bulunacak bir yer arayışına girmiştik.
bir tanışımız da Lale Davet Salonunda düğün yaptığını ve çok memnun olduğunu söyleyince buraya gelip gördük.Tacettin bey'in nazik yaklaşımı ve mekanın ferah ve güzelliği bizi burada nişan yapmaya karar verdirdi.Karaımızda yanılmadığımızı da görmüş olmaktan dolayı çok memnunuz.Her kese buraya tavsiye ederiz dedi. 

Gönül Davet'in
Bakırköy Şubesi olan Lale Davet'in kurulduğu kısa sürede yüzlerce mutlu ana tanıklık ettğini görmek Gezelim Görelim Ekibi olarak bzileri mutlu etti.Tacettin Akdağ ve ekibine başarılar dileriz.
Editör: TE Bilisim