İstanbul ve Ankara’nın siyasi nabzı bu kanalda atıyor

İstanbul’un 39 ilçesinde yaptığı politik sokak röportajları ile aranan bir kanal olan “İstanbul Times Tv Özel” You Tube Kanalı sokak röportajlarına devam ediyor.

Seçim dönemlerinde vatandaşlara ''Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz ve neden ?'' sorusunu soran kanal her geçen gün artan abone sayısı ve gündeme dair konularla ilgili sorular sorduğu için ilgi görmeye devam ediyor.

Siyaseti takip eden ve ettiren organik 60 bin abone bu kanalda

2014 yılında yayın hayatına başlayan kanal 60 binden fazla abonesi ve milyonlarca izlenme oranıyla farkını ortaya komaya devam ediyor.

İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği ve bu alanda ilk olmak özelliği taşıyan kanal her geçen gün büyüme devam ediyor.

Kanalın şöhreti 24 Haziran seçimleri öncesi parladı

Eksi sözlük dahil hakkında bir çok mecrada sayfa açılan İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalı’nın ünü 24 Haziran Haziran seçimleri öncesi gençlere mikrofon yönelten kanal ekibi bu video ile kısa sürede 2 milyona yakın izlenmeye sayısına ulaştık.

Günlük ortalama yarım milyona yakın insana ulaşan İstanbul Times Tv Özel Youtube kanalı fikrini açıkça söylemek isteyen her vatandaş’a mikrofon uzatıyor.

Ankara’nın da aranılan kanalı olmayı başardık

İstanbul Times Medya Grubu kurucu başkanı ve imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner şunları söyledi Yayın grubumuzun bünyesinde3 Tane Gazete, 5 Tane Haber Potalı, 2 tane web tv,2 tane You Tube kanalı başta olmak üzere günlük 800 bin ile 1 milyon arasında insanın bizi takip etmesini bilmek çok güzel. Bir o kadar de bu durum mesuliyetimizi de daha fazla artırıyor.

İstanbul’un 39 ilçesine yönelik yaptığımız tarafsız özgür sokak röportajlarını gören Ankara’lı seçmenler’in sık sık bizden Ankara’da da sokak röportajı yapın talebine seyirci kalmadıklarını ifade eden Çetiner Türkiye’nin en büyük iki ilinde siyasetin nabzı “İstanbul Times Tv Özel You Tube” kanalımızda atıyor dersek abartı yapmış oluru diyen Çetiner Ankra’lı seçmenin yoğun talebi üzerine 24 Haziran öncesi ve sonrası sokak röportajlarına Ankara'yı da ekleyen kanal, başkentlilere de gündemle ilgili sorular sordu.

Türkiye'nin bir çok yerinden mesajlar aldığını ifade kanalının yetkilileri sonucun başta belli olmadığı bir çok ile de sokak röportajı yapacaklarını ifade ettiler.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim