Saadet Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı İlknur Karaaslan, AKP ve DSP adaylarının danışıklı bir yarış içinde olduklarını ifade etti. Karaaslan, AKP'nin Şişli'yi Sarıgül'ün alması için adeta dua ettiğini, fakat Şişli halkının kararlı olduğunu ve bu defa Millî Görüş diyeceğini söyledi.

Saadet Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı İlknur Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada, DSP'nin Adayı Mustafa Sarıgül ve AKP'nin Adayı Emin Haberdar'a sert eleştiriler yöneltti. Şişli'de seçim yarışının söz konusu olmadığını, AKP ve DSP'li adayların danışıklı bir seçim çalışması içindeymiş gibi göründüklerini söyleyen Karaaslan, "Ben bir yarış olacağını umarken AKP - DSP arasında bir danışıklı bir seçim çalışması havası esmekte. Yarış sadece biz ve mevcut başkan arasında geçmekte. AKP, Sarıgül'ün kazanmasını istiyor. Böylece CHP'ye karşı güçleneceğini düşünüyor. Bu kötü bir siyaset" dedi.

AKP ve DSP'li adayların Şişli'nin sorunlarını konuşmadığını ve henüz net projeler koyamadıklarını belirten Karaaslan, "Şişli için daha iyisi mümkün ve Şişli halkı bunu hak ediyor. Millî Görüş belediyeciliğinin Şişli'ye kazandıracağı çok şeyler var. Çünkü Millî Görüş Belediyeciliği bir yerel kalkınma modelidir. Bizim amacımız Şişli'yi inşaatlar ve egzoz gazlarının griliğinden kurtararak halkımıza nefes alan, yeşil bir Şişli'de yaşama imkanı sağlamaktır. Bu kesinlikle bir lüks değildir, Şişli halkının en doğal hakkıdır" şeklinde konuştu. Karaaslan, bir zamanların İstabul'un en önemli ticaret ve cazibe merkezi olan Şişli'nin, Sarıgül'ün sadece şova dönük yönetimi sonucunda artık yerini başka ilçelere kaptırdığını da söyledi.

Saadet Partisi Şişli Adayı İlknur Karaaslan açıklamasına şu sözlerle devam etti, "Milletlerin hayatında dönüm noktaları vardır, bütün işlerin sarpa sardığı, ekonominin, uluslararası ilişkilerin, sosyal hayatın felce uğradığı dönemler vardır. İşte milletimiz böyle bir dönüm noktasındadır ve bu durum için çare aranmaktadır. Bu hastalığın çaresi ise, Saadet Partisi'dir. Partimizin üstlendiği bu hassas görevin bize düşen kısmı Şişli'de 29 Mart'ta Belediye Başkanlığını kazanmaktır. Şişlililerden destek belliyoruz."

Editör: TE Bilisim