iki olay da Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde bulunan Taşkızak Parkı'nda meydana geldi. Geçtiğimiz Ramazan ayında işinden eve dönen İlker Sepet (35), minibüs merdivenlerinden inip evine doğru giderken parkın içinden geçtiği sırada bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bağırsakları parçalanan Sepet, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.
TEDAVİ OLDU, AYNI YERDEN GEÇERKEN 2. DEFA SALDIRIYA UĞRADI
İkinci olay ise geçtiğimiz hafta Cuma günü meydana geldi. Akşam 22.30 sıralarında işten evine dönen Sepet, parkın içinden geçtiği sırada bir kez daha, tinercilerin saldırısına uğradı. Barzani: Barzani: "IŞİD'in gizli bir zindanı olduğu bilgisini aldık"
MAKET BIÇAĞI İLE YÜZÜNÜ TANINMAZ HALE GETİRDİLER
İlker Sepet'e önce küreden sonra saldıran tinerciler, ellerindeki maket bıçağıyla Sepet'in yüzünü tanınmaz hale getirdi. Tinercilerden kurtulmayı başaran Sepet parka yaklaşık 50 metre mesafede bulunan evine koştu. Tinerciler ise kaçarak uzaklaştı.
Saldırının ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sepet tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri olaya ilişkin bir kişiyi gözaltına aldı.
SEPET, O DEHŞET ANLARINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI
Sepet yaşadığı dehşet dakikalarını gözyaşları içinde anlattı. Henüz 20 günlük bebeğinin yüzüne bile bakamadığını ifade eden Sepet, "İlk saldırı Ramazan ayında gerçekleşti. İlk saldırıda bağırsaklarım parçalandı. İkinci saldırı ise geçtiğimiz Cuma akşamı yine aynı parkta meydana geldi. İşten evime dönüyordum, duraktan indikten sonra parkta saldırıya uğradım. Saldırı akşam 22.30 sıralarında gerçekleşti. Parkta herhangi bir güvenlik ve aydınlatma yok. Maket bıçağıyla yüzümü parçaladılar. Can güvenliğimiz yok. Ben iki kere ölümden döndüm, Üçüncüye belki yaşayamayabilirim. Yüzümün 6 yerinde derin kesikler var. Çocuğumun yüzüne bakamıyorum. Eşimin yüzüne bakamıyorum. Bundan sonra hayatım farklı olacak" diye gözyaşı döktü. 
Editör: TE Bilisim