Şemdin Sakık, yayınlanabilmesi için Adalet Bakanlığı'nda onay bekleyen kitabını tamamladı. "Biri Böyle Buyurmuştu" başlıklı kitap, terörist kampındaki kadın kavgalarıyla ilgili ilginç anekdotları içeriyor.  

PKK’da bir dönem ikinci adam konumunda olan Şemdin Sakık, kitabında sevgilisi Laleş'i teröristbaşı Abdullah Öcalan'a nasıl kaptırdığını da yazmış.

LALEŞ SAKIK'TAN VAZGEÇMEYİNCE ÖLÜME GİTMİŞ 

Meğer Öcalan ile aralarının açılmasının nedeni de bu kadın kavgasıymış. Öcalan, Sakık'ın sevgilisi ‘Laleş’i, Suriye’deki haremine almış. Ama Laleş buna rağmen Sakık’tan vazgeçmeyince, Öcalan genç kadını ölüme göndermiş.

BENİ ÖRNEK ALIP SAVAŞMAYIP SEVİŞTİLER

Hürriyet'in haberine göre Şemdin Sakık, kitabında yalnızca Laleş'i değil hayatına giren ‘Kewe, ‘Gule’, ‘Keje’ gibi kadınları da anlatıyor.

Kitaptan bazı bölümler şöyle:

- Laleş’le ilişkim artık biliniyordu. Bir de baktım ki, örgütte ne kadar yönetici erkek varsa her birisi bir kadının etrafında dolanıyor, ne kadar kadın militan varsa hepsi kendilerine birer sevgili bulma arayışına girmişler. Nasıl ki ben Öcalan’ı örnek almışsam, onlar da beni örnek almış. Savaşmayı bir kenara bırakmış, sevişmeye yönelmişler.” 

- Kadın ılıklığı ve de ten kokusu ne hoş, ne kadar da kışkırtıcıymış Tanrım! Ona dokunup dokunmama ikilemi içinde bocalarken, o, yavaşça yanaştı. Islak, sıcak bir dil kulağıma dokundu. O körpe kız kucağımdaydı.

O KIZI HUZURUMA ÇAĞIRDIM...

- Her şeyiyle beni cezbeden bu kızın elini tuttuğumda hoş, ılık, yumuşak, tatlı bir duygu bedenimi sardı. O kızı huzuruma çağırdım, yanıma oturttum, ani bir hareketle saçından tutup kendime çektim. Yıldızlar kadar uzak olduğunu sandığım kız şimdi elimdeydi.

- Dağların vahşi doğasına yakışır vahşilikle ve de oburca iştahla dudaklarına saldırdım, orasını burasını öptüm, daha doğrusu ısırdım. ‘Canımı acıtıyorsun’ deyince durdum.”

Editör: TE Bilisim