Bilal Göregen'e Haksızlık

Başakşehirli Bilal ve Uğur'da güzel bir yarışma çıkardı ancak sempatikliği zekiliği ve kabiliyeti gözönünde bulundurulduğunda Bilal Göregen'in yarışmayı kazanması gerektiği düşünülüyordu.

SMS'lerde Haksızlık Oldu

Bilal ve Uğur iki kişi olması nedeni ile Bilal Göregen'e göre daha çok kişiden mesaj alma şansları yüksekti.Yarışmanın başlamasına yarım saat kala Başakşehir belediye başkanı Av.Mevlüt Uysal'ın Belediye'nin kayıtlarında yer alan tüm telefonlara geçtiği mesajda Başakşehir'li Bilal ve Uğur'a Sms.atın talebi de etkili olmuş olabilir.Bilal ve Uğur'un eğitim aldığı kolejler dahil bir çok yerde SMS desteği için kulis yapan çevreleri olduğu için Hatay Dörtyollu Bilal'in kulislere kurban gittiğide ifade diliyor.

Bilal Göregen Halkın Birincisi

Göregen  güzel bir yarışma çıkardı.Performansı mutlaka bir şekilde karşılığını bulacaktır.Türk halkı kendisini çok sevdi.Bu sevgi bitmez. Yürü beee.Allahına gurban.Kim tutar seni Bilal ...

Bilal'in Hit Parçası Sevdiğim Kız bana Abi detince oldu

Bilal'i i görenler ses ve müziği ile insanı kıpır kıpır eden "Sevdğim kız bana abi deyince"parçası bir anda Tüm Tükye'nin diline pelesenk olurken Bilal'in ses ve elleri ile oluşturduğu efektlerde görülmeye değerdi.Bilal'in son şarkıları ilki kadar hit olmadı ve Bilal'in formatına da çok uygun değildi.İlk şarkı da yanık bir ses,ezilmiş bir genç.gibi bir çok öğe öne çıkmışken son şarkılarda derbeder bir hava verilmiş oldu.Bilal'in diğer bir dezvavantajı da son haftalar da yaptığı konuşma ve hareketlerinde sanki yarışmanın birincisi ben olacağım,ötekileri buraya boşuna gelmiş imajıda sergilediği halk tarafından hissedildiği için Bilal Göregen sevenler yarışma boyunca iyi bir  iş çıkardılar ama SMS.ler yeterli olamadı. ..

Sonuçrta Acunda kazandı,Show TV.de kazandı,Bilal Göregen de kazandı.Üzülme Göregen kim tutar seni.Yürü beee.Allahına gurban... 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim