Şampiyon Galatasaray'ın yıldızları Selçuk İnan ile Burak Yılmaz önceki akşam Bebek'te bir restoranda yemek yedi. Yemek çıkışı Selçuk'un yanındaki kız arkadaşı fotoğrafları çekilirken önce yüzünü gizledi ardından da restorana doğru kaçtı. Keyfi kaçan yıldız futbolcu da kız arkadaşının peşinden gitti.

Bir süre sonra gazetecilerin yanına gelen Selçuk İnan, "Kızın yaşı küçük lütfen yayınlamayın o fotoğrafı" diyerek fotoğrafların silinmesini istedi. Milli futbolcu istediği olmayınca takım arkadaşı Burak Yılmaz'dan yardım istedi. İkili, gazetecilerden istediklerini alamayınca genç kızı otomobile yollayıp birlikte poz verdi.

Bebek’ten birkaç kilometre ileride Ortaköy’de ise Cüneyt Arkın’ın evli ve 3 çocuk babası olan oyuncu oğlu Murat Arkın, Reina çıkışı iki kadınla görüntülenince, “Aman n’olur yapmayın, ben evliyim” diye dil döktü...

Selçuk İnan, ve Burak Yılmaz gazetecilerden istediklerini alamayınca genç kızı otomobile yollayıp birlikte poz verdi.

Yeşilçam'ın efsanevi yıldızlarından Cüneyt Arkın'ın kendisi gibi oyunculuğu seçen ve Harem dizisiyle ekranlara gelen evli ve 3 çocuk babası oğlu Murat Arkın önceki akşam Reina'da 2 kadın arkadaşıyla eğlendi. Eşi Londra'da yaşayan Arkın fotoğrafları çekilirken panik oldu, kadınların yanından uzaklaşıp gece kulübüne geri girdi.

Murat Arkın'ın yanındaki kadınlar bir taksiyle Ortaköy'den ayrıldı. Yaklaşık yarım saat sonra kulüpten çıkan Arkın, kapıda kendisini bekleyen gazetecilere, "Aman yapmayın, ben evliyim " dedi. Gazetecilerin soruları karşısında yanındaki kadınların sadece arkadaşı olduğunu söyleyen genç oyuncu bir erkek arkadaşıyla uzaklaştı.  
Editör: TE Bilisim