SAYIN EMECAN, KAMUOYU SİZDEN BU SORULARIN CEVABINI BEKLİYOR?
1)       1996-1997 yıllarında CHP Zeytinburnu ilçe örgütü tarafından çıkarılan zeytinburnu ışık gazetesi’nde size hırsız, rantçı, beceriksiz diyen ve döneminizi kayıp olarak nitelendiren, bununla yetinmeyim sizi savcılığa şikayet eden kişilerlin bugün sizin meclis üyesi listesinde yer almasını kamu vicdanına nasıl kabul ettireceksiniz?
 
2)       Belediye Başkanlığında bulunduğunuz 1994-1999 yılları arasında Zeytinburnu’nda kaç tane kaçak bina yapıldı?
 
3)       Kentsel Dönüşümü seçim propagandası olarak kullanıyorsunuz. Zeytinburnu’nda riskli olduğu tespit edilen 2295 binadan kaç tanesi sizin belediye başkanlığı yaptığınız dönemde inşaa edildi?
 
4)       Topkapı-Maltepe’de, 40.000 metrekare kapalı alan üzerine inşaa edilmesi gereken prestij iş merkezi’nin 120.000 metrekare alan üzerine kurulmasına neye karşılık göz yumdunuz?
 
5)       Belediye Başkanlığı yaptığınız dönemde kendi yakınlarınıza açıktan kaç tane ihale verdiniz?
 
6)       Aday adaylığı sürecinde sık sık geldiği Zeytinburnu’nda “benim adayım Adil Emecan’dır” diyerek CHP Zeytinburnu ilçe örgütünü birbirine düşüren ve bir süre önce arsa alım satımlarında rant sağladığı iddiasıyla partideki görevlerinden istifa etmek zorunda kalan eski CHP genel sekreter yardımcısı Mehmet Sevigen ile ilişkiniz nedir? neden Sayın Sevigen sizin adaylığınızı haftalar önce açıkladı?
 
7)       Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden Olan Galatasaray yönetimine doktor maaşıyla mı girdiniz?
 
8)       Zeytinburnu’ndan hiç ayrılmadığınızı iddia ediyorsunuz, acaba siz halen oturduğunuz Yeşilköy’ü zeytinburnu mu sanıyorsunuz?
 
9)       Şaşalı seçim kampanyanızın parasını nereden buldunuz?
 
10)     Önce DSP, sonra ANAP ve en son geldiğin Chp’yi de, seçimler sonrasında, daha önce yer aldığın partilere söylediğin gibi ”sizlerle kan uyuşmazlığım var” diğer başka bir adres arayışına girecek misiniz?
 
Editör: TE Bilisim