Sarıyer’de Halk Günü Toplantıları’na vatandaşlardan büyük ilgi…

Sarıyer Belediyesi’nin, katılımcı, demokratik ve şeffaf yerel yönetim anlayışını hayata geçirmek ve sorunlara vatandaşlarla birlikte çözüm üretmek amacıyla geçen yıl başlattığı “Halk Günü Toplantıları” bu yıl da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Sarıyer Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin hazır bulunduğu toplantılarda vatandaşlar sorunlarını doğrudan aktararak çözüm yolu arıyor.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’le yüz yüze görüşme olanağı bulan vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını belirtti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi sabah Saat 07.00’dan 13.00’a kadar süren Halk Günü Toplantısı’nda, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinliyor.

Vatandaşlar toplantılarda ekonomik sıkıntıları başta olmak üzere, işsizlik, belediyeden beklentileri, altyapı problemleri gibi konularda isteklerini ifade ediyor.

Sarıyer Belediyesi “Halk Günü Toplantıları”, her ayın 2. ve 4. Haftası Salı günleri düzenli olarak 07.00-13.00 arası gerçekleştiriliyor.

Nurettin KOÇ - İstanbul Times Gazetesi Sarıyer İlçe Temsilcisi

Editör: TE Bilisim