Sarıgül Neden Partisini Kurmuyor ?

Yeni kurulan partilerin ciddi bir çıkış yapıp iktidar olması için konjöktörün müsait olması gerekir.Ekonomi hariç Ak Parti iktidarının halktan geçer not aldığı biliniyor.Yapılan anketler ve çalışmalarda da Türkiye'nin yeni bir partiye ihtiyacı olmadığını gösteriyor.  

Bütün bu şarlara rağmen ciddi bir çıkış yakalayacağını düşünen Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül bir türlü Şişli ilçe belediye başkanlığından istifa edip TDH.nin başına geçmemesi halkı olumsuz gelişmelere sevk ediyor.

Sarıgül'ün kararını acilen vermesi gerekir. Şişli belediye başkanı olarak mı kalmak istiyor yoksa Belediye başkanlık gemilerini yakıp yeni bir görevi olan TDH liderliğine mi geçecek ? halk Sarıgül bir kaç ay daha başkanlık yapmak için belediye başkanlığından da  olmak istemediği için bir tarafta TDH'nin gayri resmi kuruluşlarını yaparken diğer yanda Şişli belediye başkanlığını bırakamıyor yorumlarını da beraberinde getiriyor.  .

Daha önce yaptığı konuşmada Nisan ayında partisinin resmi kuruluşunu yapacağını beyan eden Sarıgül'ün gerçekten de Nisan içinde partisinin resmi kuruluşunu yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

   

 

    

 

Editör: TE Bilisim