Hastane çalışanları ve hastalarla yakından ilgilenen  TEB BNP Paribas İstanbul Cup tenisçileri Melis Sezer, Ayla Aksu, Berfin Cengiz ve Kristen Flipkens, hayranları için tenis topu imzalamayı da ihmal etmedi.

İstanbul Times Haber Merkezi

TEB BNP Paribas İstanbul Cup resmi sponsoru Özel Esencan Hastanesi, turnuvanın önde gelen isimlerini ağırladı. Esencan hastanesi hakkında bilgi alan ünlü tenisçiler, imkan ve donanım açısından sağlıklarının Esencan'a emanet etekten mutlu olduklarını dile getirdiler. Esencan hastanesi çalışanları ve hastalar tarafından ilgiyle karşılaşan tenisçiler, hayranları için de tenis topu imzalamayı ihmal etmediler. Esencan hastanesini gezen ünlü raketler, hastane yetkililerinden bilgi almayı da ihmal etmedi.

Esencan insana güven veriyor

Koza WOS Spor Organizasyon adına açıklama yapan Eren MERGEN ise Esencan hastanesi hakkındaki görüşlerini şu şekilde dile getrdi; " Esencan, çok kaliteli tıpçılar tarafından donatılmış bir tesis izlenimi yaratıyor. Her geldiğimizde bizi karşılayan güler yüzlü personel ve doktor kadrosu insana güven veriyor.

TEB BNP Parisbas İstanbul Cup medya görünürlüğü olarak çok iyi bir hafta geçirdi. Gerek NTV Spor’da gerek yazılı medya kanallarında görünürlüğümüz beklentilerin çok üzerinde oldu. Böyle bir turnuvada “Sağlık Sponsoru” olarak Özel Esencan Hastanesi de çok başarılı bir turnuva geçirdi diyebilirim. Çok mühim sakatlık ve yaralanmaların olmaması da hepimizin şansı diyebiliriz. Özellikle Doç. Dr. Nevzat Selim Gökay olmak üzere, emeğ geçen bütün arkadaşlarıma güler yüzlü yaklaşımları için teşekkür ederim.

Kendileriyle bu güzel şartlar altında çalışmak bizi önümüzdeki seneler için umutlandırmıştır. Özellikle TEB BNP Paribas İstanbul Cup’a katılan oyuncularımızın yapmış olduğu ziyaret bizleri mutku etti.

Size ayrıca bu başarılı operasyon için teşekkür etmek isterim. Bize destek olduklarından ötürü sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.  

 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim