30 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile birlikte Esenler Belediye Başkanlığı görevini yüzde 62.3’lük oy oranıyla, İstanbul’da AK Partili belediye başkanları arasında şampiyon olarak tamamlayan ve bu görevi 2. kez üstlenen Mehmet Tevfik Göksu, ziyaretçi akınına uğradı. Göreve başlamasının üzerinden yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen Göksu’yu makamında ziyaret edip “Hayırlı olsun” temennisinde bulunanların sayısı hiç azalmadı, gün geçtikçe daha da arttı. Bazı milletvekilleri, Esenler protokolü, üst düzey yöneticiler, okul müdürleri, mahalle muhtarları başta olmak üzere çeşitli kamu kurum temsilcilerinin yanı sıra mahalli dernek, vakıf, spor kulüpleri gibi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Esenlerli vatandaşlar Başkan Göksu’yu makamında ziyaret edip, “Yeni görevinde başarılar diliyoruz. Her zaman yanındayız. Başarılı olacağına inanıyoruz. Allah yardımcın olsun” diyerek destek veriyor.

MARKA BİR ŞEHİR OLACAK

Tüm ziyaretçileriyle tek tek ilgilenen ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Göksu, “Biz Esenler’in emanetini 2. kez üstleniyoruz. Sizin ilgi ve sevginiz bize güç veriyor. Sizin de bu inanç ve desteğinizle, inşallah Esenler’i marka bir şehir hâline getireceğiz” diyerek destek istiyor.

BİRLİKTE DAHA İYİYE

Göksu, mahalle muhtarlarının ziyaretinde mahallelerdeki problemleri en iyi kendilerinin bildiğini belirterek, “Geçtiğimiz dönem sık sık yaptığımız gibi bu dönem de sizlerle düzenli toplantılar düzenleyeceğiz. Mahallenizdeki sıkıntıları, dertleri sizlerden dinleyeceğiz ve daha iyiye birlikte ulaşacağız” dedi. 
Editör: TE Bilisim