Ramazan sevgiyi paylaşmaktır diyen (TSD ) Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi ve Fatih Belediyesinin,Kaptan -ı Derya Sinan Paşa Cami Avlusunda düzenlediği iftar yemeği etkinliğinde,tüm katılımcılar Fatih'te engelsiz yürekler ile buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

İstanbul Times Haber Merkezi

(TSD) Türkiye Sakatlar Derneğinin İstanbul Şubesinin düzenlediği iftar programına, Şair Kasım Alper ÖZDEMİR ve Semazen Grubu, (TSD) Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü BOYRAZ,,Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Ayhan BAHÇELİ,(TSD) İstanbul Şubesi Başkanı İlyas YILDIZ,Yönetim Kurulu Üyelerinden Selami AKSU,Coşkun TURAN,Nuran GÜLER,Ali GÜNDÜZ (Alo Afiş),Arife GÖZÜKIZIL,Adem SOLAK,Ak Parti Bahçelievler Engelliler Komisyonu Temsilcileri,Küçükçekmece Dostluk Engelliler Spor Kulübü’nden Ali KALKMAZ,Bakırköylüler Derneği’nden Fikret DİLAVERLER,Organizatör Necdet ÖRETMEN ve bir çok engelli derneği başkanı ve davetli Katıldı.

TSD İstanbul Şubesinin iftar davetine katılanlar,Fatih,Kaptan-ı Derya Sinan Paşa Cami Avlusunda düzenlenen iftar yemeği öncesi semazen gösterisi eşliğinde Şair Kasım Alper ÖZDEMİR’in yorumladığı şiirlerle iftarı beklediler.

TSD İstanbul Şubesi başkanı İlyas YILDIZ,iftara katılan tüm konuklara ,dernek üyelerine,ailelerine ve organizasyondaki katkılarından dolay Fatih Beledi Başkanı Mustafa DEMİR’e,teşekkür etti.

(TSD) Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü BOYRAZ ve Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Ayhan BAHÇELİ de birer konuşma yaptılar.

İftar öncesi semazen gösterisi eşliğinde Şair Kasım Alper ÖZDEMİR’in yorumladığı şiirlerle başlayan gece, İftarın adından yine, semazen gösterisi ve Şair Kasım Alper ÖZDEMİR’in yorumladığı şiirlerle ve ayranlarına kitap imzalaması ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim