Maltepe Sahil Yolu'nda bir otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı yöne geçip başka bir otomobile çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Savaş alanına dönen yol kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 23.00 sularında meydana geldi. Semih Beyazkılıç'ın kullandığı 34 AD 5192 plakalı otomobil, Maltepe Sahil Yolu Küçükyalı mevkiinde, Kadıköy istikametine ilerlerken aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüjü aşan otomobil karşı yönden Kartal istikametine ilerlemekte olan Tanju Acar yönetimindeki 34 EK 4224 plakalı otomobile çarpıp takla attı.

 

Kazada Beyazkılıç ve Acar'dan başka ismi öğrenilemeyen 2 genç daha yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Yavuz Selim Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Özel Onur Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Sahil Yolu kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapandı. Otomobillerin dağılan parçaları itfaiye ekiplerince toplandıktan sonra yol trafiğe tekrar açıldı. Görgü tanıkları Beyazkılıç'ın kullandığı otomobilin Sahil Yolu'nda makas çizerek ilerlediğini ve aşırı hızlı olduğunu belirtti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

TEM'de trafik kazası: 1 ölü


TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza saat 08.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde meydana geldi. Kadıköy istikametine seyreden Volkan Bozkurt yönetimindeki 34 ERB 63 plakalı özel otomobil Sabahittin Gözel'in kullandığı 31 K 0272 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile Bozkurt'un kullandığı otomobil TIR ile beraber yaklaşık 400 metre sürüklendi. Kaza sonrası araç içerisine sıkışan otomobil sürücüsü Volkan Bozkurt olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Araç içerisinde sıkışan

Bozkurt'un cesedi itfaiye ekiplerinin çalışması ile çıkarıldı. Otomobil içerisindeki bira kutusu dikkat çekerken, meraklı vatandaşlar kazayı şaşkınlıkla seyretti. Kaza sonrası TEM Otoyolu Kadıköy istikameti yaklaşık bir saat trafiğe kapanırken, trafik iki şeritten kontrollü olarak sağlandı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Volkan Bozkurt'un cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

 

Editör: TE Bilisim