Sabah Gazetesi'nin bugünkü nüshasında sürmanşetten yayınlanan "Manken güvenlik" haberinde gelişmeleri yerinde izlemek için Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden Sabah muhabiri Barış Sözal ve şöför Ali Kocatepe jandarma tarafından gözaltına alındı...

İstanbul'un uluslararası havalimanı Sabiha Gökçen'deki gözetleme kulelelerinde, asker yerine cansız mankenlerin nöbet tutuğu haberi, SABAH Gazetesi'nin bugünkü nüshasında sürmanşetten verildi.

Gözetleme kulelerindeki manken askerleri boyunlarındaki oyuncak tüfekle görüntüleyen SABAH son ayların en ilgi çekici haberine imza attı.

Haber sonrası gelişmeleri yerinde izlemek üzere SABAH muhabiri Barış Sözal bugün erken saatlerde Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitti.

Halka açık ve yasaksız alanda bekleyen SABAH muhabiri Barış Sözal ve şöför Ali Kocatepe burada jandarma tarafından gözaltına alındı. Gazeteci kimliğini ve yanındaki SABAH gazetesini gösteren Barış Sözal ve şöför Ali Kocatepe Gözaltına alınmaktan kurtulamadı. Jandarma SABAH muhabiri Sözal'ı ve şöför Kocatepe'yi Sabiha Gökçen Havalimanı bünyesindeki emniyet müdürlüğüne götürdü. Söza lve Kocatepe şu anda polis tarafından sorgulanıyor.

Editör: TE Bilisim