Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı tarafından açılan standlara seçmenler yoğun ilgi gösterdiler.

Sabah namazını Şamlar Merkez Caminde kılan Saadet Partili yöneticiler, ardından vatandaşlar ile birlikte kahvaltı yaptı.

Camii imamı ve cemaatle tanışma yapıldıktan sonra Şamlarlılarla birlikte mahalleyi gezen Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen program sonunda motivasyon içerikli bir konuşma yaptı.

Uğruna can verilecek bir davadır, "Milli Görüş"

Hakkın hakimiyeti ve tüm insanlığın saadet ve selâmeti için çalıştıklarını söyleyen Güşen konuşmasında:

" Milli Görüş güzelliklerle çirkinliklerin mücadelesidir. Milli Görüş ne ezenin, ne de ezilenin olmadığı bir dünyanın adıdır. Ne mutlu Milli Görüş ile müşerref olanlara...", dedi.

Güşen, konuşmasının devamında: "İnşallah, başta Başakşehirimiz olmak üzere 2014 yerel seçimleri Milli Görüşün zaferiyle sonuçlanacak ve yaşanabilir bir Türkiye’nin kurulması için bir başlangıç olacaktır" dedi.

Seçmenin son sözü SAADET

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığının Şamlar Mahallesinde gün boyu süren çalışmasında teşkilat mensupları vatandaşların sorunlarını dinleyip çözümleri anlattılar.

Saadet Partili teşkilat mensuplarını güler yüzle karşılayan seçmenlerin ekseriyetinin görüşü; Milli Görüş İktidarındaki ve Belediyeciliği zamanındaki hizmetlerin tekrarının olmasında yana...

Ziyaretlerin sonunda Saadet Partili teşkilat mensupları seçmenlerden 2014 Mart Yerel Seçimlerde oylarını Saadet Partisine vereceklerine dair söz aldılar.
 
Editör: TE Bilisim