Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Semih Deniz'in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda partilerin yüksek bütçe ile yaptığı harcamalara dikkat çeken Deniz, "En büyük projemiz israfı önlemek.

Siyasi yaşamlarında hep zorluklarla mücadele etmiş olan Milli Görüş davasının bugün kü temsilcisi olan Saadet Partisi'de bugün bir çok ekonomik zorluk altında seçime giriyor. Biz zoru hep başarmış bir isyasi iktidarız. Saadet Partisini de hesaba katsınlar, seçim günü hüsrana uğramasınlar" dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Elif Günay 



Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Y. Kemal Hayırlıoğlu, Huzurlu bir aile çocuğu ile huzursuz bir aile çocuğunun arasındaki farkın nekadar büyük olduğunu belirterek başımızdaki büyükler böyle yaptıkça halkın ilerleme gelişme lüksünün olmadığını belirtti.


Zeytinburnunun en önemli problemi "Kentsel Dönüşüm"

15 yıldır Zeytinburnu'nda "Kentsel Dönüşüm"ile ilgili hiç birşey yapılmadı diyen Hayırlıoğlu, Zeytinburnu'nun Bozkurt amotör spor klübünü taşıdılar ve yerine yaptıkları konutların çoğu boş, içinde yaşayanlarda memnun değil. Daireler 1+1 ve bir aile nasıl rahat edebilir. diyerek en çok kentsel dönüşüm konusuna değindi.



Saadet kazanınca Zeytinburnu kazanacak

Saadet Partisi İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer  "30 Mart'ta yapılack olan seçim tüm Türkiye için hayırlara vesile olsun. Necmettin Erbakan'dan sonra gelinen noktalar hiçte iç açıcı değil.

Yolsuzluk soruşturmalarından 1522 Belediyenin yolsuzlukla yarıştığı bu günlerde, halkın üzrine baskı yapılıyor.

Başbakan herşeyi yaptığını söylüyor milletin haberi yok. Genel seçim havasında yerel seçimi götürmeye çalışıyor.

Bizler kendi değerlerimize kendimiz sahip çıkmalıyız. Zeytinburnu ve İstanbul'da çözüm önerilerimiz ve projelerimizle bizler burdayız. Sağlam irade ile de burada olacağız." dedi.



Kaynak ;İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim