Nisan ayından itibaren başlayan seçim çalışmalarını büyük bir hassasiyetle ve gayretle sürdüren Saadet Partisi, Başakşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve sayıları 12 yi bulan adayları, önce parti içi temayül yoklamaları ve mülakatlar ile belirli sayıya indirecek, daha sonra da son aşamaya kalan adaylar arasından seçilecek isimle büyük yarışın önemli startını verecek.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen konuyla ilgili olarak Parola Bahçeşehir Gazetesinin telefon ile sorusu üzerine şunları söyledi ;
'' Mübarek Ramazan ayını ve bayramı geride bıraktık. Artık seçim çalışmalarımıza hız verme zamanı geldi. Şu ana kadar belirlenen aday adayları ile sürekli istişareler yapmaktayız. Çoğu genç kuşak partilililerden oluşan, aralarında milletvekilliği yapmış ve partinin üst düzey mertebelerinde sorumluluklar almış tecrübeli arkadaşlarımızın da bulunduğu geniş bir aday yelpazesine ulaştık.

Yapılacak son değerlendirmelerin ardından partimizin belediye başkan adayını Eylül ayının 20 si gibi kamuoyuna açıklayacağız.

Bu seçime çok iddialı ve hazırlıklı giriyoruz.
Vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını ve taleplerini biliyoruz.
Milli görüş belediyeciliğinin temiz örneklerinin sergileneceği, dürüst bir yönetim anlayışıyla, Allah'ın izniyle belediyeyi alacağız.

Bu gün itibarıyla İstanbul'un dört ilçesinde başkan adaylarımızı açıkladık.
Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, Başakşehir'de ikamet eden, elimizde yetişen, genç ve başarılı bir kardeşimiz. Onu, o bölge için görevlendirdik.

Başakşehir için de toplumun sevip sayacağı, çalışkan, enerjisi ve maneviyatı yüksek, milli görüş belediyeciliğini özüne sindirmiş bir adayla yarışa ağırlığımızı koyacağız. Hakkımızda hayırlı olur inşallah ''
 
Editör: TE Bilisim