REAL İSTANBUL VAKASINDA AHMET DOKUMACI’NIN FAKTÖRÜ

İnşaatları Zeytinburnu’nda olmasına rağmen, Zeytinburnu’ndan utanan ve Merter’in yükselen yıldızı olarak lanse edilen Real İstanbul Vakasını sizler için araştırmaya devam ediyoruz.

Ömer ADIYAMAN/ISTANBUL TIMES-ÖZEL HABER

Önceki sayımızda, CHP Zeytinburnu Meclis Üyelerinin konuyu meclise taşıyacakları haberini vermiştik. Bu hafta ise Real İstanbul Projesi’nde ortak olan ve bir dönemler Zeytinburnu AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Ahmet Dokumacı ile ilgili yaptığımız araştırmaları siz okurlarımız ile paylaşacağız.

 

ORTAKLARINDAN BİRİ ZEYTİNBURNUNA HİZMET ETMİŞ

Dokumacı, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı kurucularından olup, uzun bir süre Zeytinburnu AK Parti İlçe Başkanlığı yaptı. Başkanlık yaptığı süre içerisinde ortak olduğu Realistanbul evleri projesi ile de yakından ilgileniyordu. İmar Planlarını Zeytinburnu’ndan alan şirket, ne yazık ki Zeytinburnu sınırları içerisinde yapılan inşaatlara Merter olarak tanıtıyor. Zeytinburnu halkının “Utanıyormusunuz” diye sorguladığı vakaya şirket yetkilileri hala sesizliğini koruyor. Zeytinburnu’na hizmet ettiğini her platformda dile getiren Dokumacı’nın böyle bir yanlışa nasıl düştüğü ise halk arasında tartışılıyor.

HAFTAYA: REALİSTANBUL PROJESİ İMAR PLANLARI NASIL ALINDI?

Editör: TE Bilisim