Ümraniye'de kendilerine polis süsü vererek, hayat kadınlarına tecavüz edip, paralarına el koydukları öne sürülen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre 2 hayat kadını, kendilerini polis olarak tanıtan şahısların tecavüzüne uğrayıp, gasp edildiklerini öne sürerek polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, ele başı olduğu iddia edilen Adem Hacı G. (40), Remzi K. (33) ve Murat E'yi (29) yakaladı. Yakalanan zanlıların, Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde yaşayan 2 hayat kadınına, kendilerini polis olarak tanıtıp, tecavüz ettikleri öne sürüldü. Zanlıların, sahte polis kimliği kullandıkları ve tecavüz ettikleri

kadınların paralarına da el koydukları iddia edildi. Ümraniye Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan zanlılarla birlikte, sahte polis kimliği, kuru sıkı tabanca, biber gazı, bıçak ve polis telsizleri ele geçirildi. "Hırsızlık" ve "ruhsatsız tabanca bulundurmak" suçundan sabıkalı olduğu öğrenilen Adem Hacı G. ve diğer 2 şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şubeden çıkarılan zanlılar, basın mensuplarının sorularına "iftira" diye yanıt vererek, suçlamaları kabul etmedi.

Öte yandan 2 hayat kadını hakkında yasal işlem yapıldığı, şüpheli Muammer Ç.'nin ise arandığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim