Tüm yurt geneli bir süre pastırma yazının etkisi altında olacak. Güzel hava, 7-9 gün sürecek. Gündüzler güneşli ve ılık, geceler ise açık ve soğuk geçecek. Ancak zayıf rüzgarların da etkisiyle hava kirliliği artıyor. İç kesimlerde 1-2 gün daha sabah saatlerinde pus oluşacak.

İstanbul'da bir hafta boyunca hava bol güneşli. Sıcaklık artışı sürüyor. Rüzgar çok hafif. Sıcaklık yarın 19 derece, sonraki günlerde ise 22 dereceye kadar çıkacak..

Sıcaklık, Marmara ve Ege bölgelerinde 20-25 dereceye, Akdeniz'de ise 30 dereceye kadar çıkacak. İç Anadolu'da da hafta ortası 20 dereceye yaklaşacak.

Ankara 3, Eskişehir, Kayseri 0, Erzurum -5 dereceye iniyor. İstanbul ve İzmir'de de sıcaklık gece 9-10 derece.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Marmara'nın tamamı güneşli olacak. Balıkesir, Sakarya, Bursa ve Blecik arasındaki pus öğle saatlerinde dağılacak. Sıcaklık 18-20 derece.

Ege bol güneşli, rüzgar zayıf. Kütahya-Afyonkarahisar boyunca sis var, geceler çok soğuk. Sıcaklık Kütahya'da 2 dereceye iniyor. İzmir ise gündüz 22 derece.

Akdeniz Bölgesi’nde hava bol güneşli ve ılık olacak. Antalya 25, Adana 27 derece. İç kesimlerde hafif pus oluşabilir.

İç Anadolu'da da gökyüzü bol güneşli ama sis var. Bölgede sıcaklık gece 1 dereceye kadar iniyor. Gündüz ise Eskişehir 16, Sivas 10 derece.

Karadeniz'de yağışlar kesildi. Hava bol güneşli, Bolu'da sis görülüyor. Trabzon 14, Bolu 15 derece.

Doğu Anadolu'da da açık bir hava etkili olacak. Bölgede ayaz var. Erzurum'da sıcaklık gece -5 dereceye inecek.

Güneydoğu Anadolu bölgesi uzun bir süre güneşli ve ılık olacak. Gaziantep 20, Şanlıurfa ise 22 derece. Gece sıcaklığı da 6-7 derece civarında seyrediyor.

Editör: TE Bilisim