Ümraniye’de bir belediye otobüsünde tanıştığı özürlü kıza tecavüz eden sapık, ardından genç kıza 3 arkadaşının daha tecavüz etmesini sağladı. Genç kızın ailesinin verdiği kayıp ilanının ardından operasyon yapan polis, tecavüzcü sapıkları kıskıvrak yakalarken genç kızı da ailesine teslim etti.

Geçtiğimiz hafta içinde bir belediye otobüsüne binerek evine giden R.G. aynı otobüste bulunan E.B.’nin sözlü tacizine uğradı. Otobüsten inen genç kızın arkasından takip eden E.B. tacizlerine burada da devam etti. R.G.’den telefon numarasını isteyen E.B. “Numaramı bilmiyorum“ cevabının ardından genç kızın telefonundan kendisini arayarak telefon numarasını öğrendi. Ertesi gün, sürekli mesajlar atarak genç kızdan randevu alan E.B, Dudullu’da buluştuğu R.G.’yi ormanlık alana getirerek tecavüz etti. Aynı gün. R.G.’yi arkadaşı H.Y’nin yanına götüren E.B. daha sonra ayrıldı. H.Y.’zorla aracına bindirdiği R.G.’yi arkadaşları A.T. ve B.B.’nin evine götürdü. Cep telefonu elinden alınan ve sürekli ölüm tehditleri alan R.G., 3 gün boyunca Ümraniye’de ki evde B.B., A.T, ve H.Y’nin tecavüzüne uğradı.

AİLESİ KAYIP İLANI VERMİŞTİ

Zihinsel özürlü olan ve zeka seviyesi düşük olan kızlarından 3 gün boyunca haber alamayan R.G.’nin ailesi Ümraniye Asayiş Büro Amirliği’ne giderek kayıp ilanı verdi. Teknik takip başlatan polis, genç kızın telefonunu izlemeye aldı. 4. gün cep telefonundan sinyal alan polis genç kızın telefonunu aradı. Telefona cevap veren özürlü R.G. ile polis arasında şu diyalog yaşandı;

R.G. - Efendim

Polis - Nerdesin R.G,

R.G.- Ümraniye’de bir evdeyim,

Polis - Adresi biliyor musun?

R.G. Hayır. Ne adresi ne de nerede olduğumu bilmiyorum.

Polis - Evi bir araştır bakalım. Fatura bulabilecek misin?

Bir süre sonra...

R.G.- Bir fatura buldum.

Polis - Adresi oku bakalım R.G. ........

Polis - Tamam telefonu kapat bizi bekle.

Genç kızın bulunduğu adresi alan polis eve giderek onu kurtardı. Ardından da evde pusu attı. Akşam saatlerinde eve gelen A.T. ve B.B.’yi kıskıvrak yakalayan polis daha sonra diğer tecavüzcüler E.D. ve H.Y.’yi de gözaltına aldı. Şahıslar sorgulamanın ardından Ümraniye Adliyesi’ne sevk edildiler.
Editör: TE Bilisim