Osman Yaşar bayilerimiz ile beraber büyümek istiyoruz

İstanbul Times Yayun grubu olarak ziyaret ettiğimiz Oses’in kurucusu sanayici iş adamı Osman Yaşar şunları söyledi ” Oses markası olarak 1993 yılından bu yana sektörde hizmet veren seçkin bir markayız. Bugün itibari ile 600 iş ortağımız olan bayimiz var. Amacımız 2016 yılında sağlıklı bir şekilde yeni iş ortaklarımızı aramıza alıp birlikte büyümek. 15 bin TL bir bedel ile OSES’in şubesi olup Patron sensin  projemizden yararlanmak isteyen ve sektöre ilgi duyan bay,bayan ve genç yatırımcıları OSES bayisi olmaya davet ediyoruz.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Bazen duyuyoruz Çiğ Köfte yapmak zor bir iş değil neden bayi olalım biz kendimiz yapıp kendimiz satalım diyenler var. Ama müşteriler tanınan bilinen ve hijyenik şarlarda üretilen markayı daha çok tercih ediyorlar. 1993 yılından bu yana reklam ve tanıtıma yaptığımız devasa bütçelerin sektörde markamızın bilinmesine yaptığı katkıyı anlatmaya gerek bile görmüyorum.  İş yapmak için sadece Çiğ Köfte yapıp tezgaha koymak yetmez. OSES bayisi olmak demek Güven,tecrübe,hijyen,lezzet ‘e ortak olmak demektir.

Yaşar Biz paylaşımı seviyoruz

“Biz istesek bayilik vermeyip kendimiz de istediğimiz yerde şube açarız. Ancak biz bölüşüm ve paylaşımı seviyoruz. OSES artık sektörün öncü bir kuruluşu ve tüketici nezdinde kalite,güven,hijyen ve lezzet olarak kendisini kanıtlamış durumda. Bugün 600 den fazla noktada tabelaları olan ve tüketici’nin bildiği bir marka olmayı başarmış durumdayız.  Bizim bayimiz olanlar sahip olduğumuz marka değerinden istifade edecekler.

Az sermeye ile hiçbir zaman bitmeyecek gıda sektöründe hizmet vermek isteyen  herkesi OSES’in patron sensin projesinden yararlanmalarını istiyorum” dedi.

OSES’e ulaşmak için 440 50 02

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim