AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, mahalle ziyaretlerine Ortaköy’le devam etti. Teşkilatı ziyaret eden AK Parti heyeti, mahallenin eksikleri ve sorunlar hakkında da Ortaköylü Meclis Üyesi Sezgin Emir’den bilgi aldı.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, beldeden mahalleye dönüşen yerlerdeki ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkan Vekili Dijle İhtiyaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Yalçın Yönet, Zeki Tüfekçi, Saffet Sert, M.İnci Aydar, Lütfü Vardar, Osman Umuç, Yusuf Köroğlu, Tamer Şişman ve Tamer Akın, mahalle ziyaretlerine Ortaköy’de devam etti. 

EMİR: GÜCÜMÜZ, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR

AK Parti İlçe Teşkilatı’nı Ortaköy’de AK Parti Mahalle Başkanı İdris yılan ve yönetimi karşıladı. AK Parti’nin Ortaköylü Belediye Meclis Üyesi Sezgin Emir, ziyarette yaptığı konuşmada “Biz Ak Parti Grubu olarak bu hafta Ortaköy’de mevcut sorunları yerinde görmek, tespit etmek, mevcut yönetimin yaptığı veya yapamadığı tüm uygulamaları yerinde göstermek, değerlendirmek amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ziyaretiniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Ortaköy Teşkilatı, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçim sürecinde tüm kadrolarıyla elinden gelen tüm özverili çalışmayı yapmış olmanın huzurunu yaşamaktadır. İyi yapılanların katsayısını arttırıp, eksiklerimizden de ders alarak 2011 seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağız. Bizim gücümüz, birlik ve beraberliğimizdir” dedi. 

GEZİCİ, “AİLE”SİNE SESLENDİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, “Ailem” şeklinde hitap ettiği teşkilat mensuplarına yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gezici, “Ben hepinizi ailem olarak görüyorum. Her hafta bir mahalledeyiz, bugün Ortaköy’deyiz. Mahalle programları ve ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. 13 Eylül’de Ertuğrul Gazi Şenlikleri’ne otobüs kaldırmayı planlıyoruz. 18 Eylül’de Silivri Teşkilatımızın iftar yemeği var. Teşkilatımızın kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen, katkı sağlayan, bu davaya gönül veren dostlarımızla bir arada olacağız.” dedi. 

MİNİ DEVLET HASTANESİ YAKIN DA HİZMETE AÇILIYOR

Ortaköy’de AK Parti’nin teklifi ile yatırıma alınan Sağlık Ocağı’nın “Mini Devlet Hastanesi” donanımı ile hizmet vereceğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici, mahalle gezisinde İBB’nin tarihi yapı restorasyon çalışmasını da inceledi. Tarihi yapıdaki imalatın dönemin Ortaköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine İBB tarafından yapıldığını belirten Ender Gezici, projenin doğru, onaylı ve hukuka uygun bir işlem olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilisim