Kongre öncesinde hazırlıklar değerlendirildi

Beylikdüzü Nil Garden Cafe'de biraraya gelen Yönetim Kurulu Üyeleri, iki gündem maddesi ile toplanarak; kongre ve aynı akşam Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde yapılacak yemekle ilgili hazırlıkları değerlendirdi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Olağanüstü kongrede İYGAD Başkanlığı'na adaylığını açıklayan; Mehmet Mert ve Hasan Hınıslı'nın yan yana gelmesini isteyen yönetim kurulu üyeleri; kongreye tek adayla gidilmesinin, yarım kalan ve hedeflenen projelerin tamamlanması için önemli olduğuna dikkat çekerek, tek listeyle kongreye gidilmesi konusunda temenni kararı aldı.

Aynı gün kongre ve yemekli toplantı

Toplantıda; Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde yapılacak olan yemeğe dernek üyelerinin eşleri ile katılması ve davet edilecek protokole faks ve mail yoluyla ulaşılması karar altına alındı.

Olağanüstü Kongre'yi yönetmek üzere oluşacak olan Divan Başkanlığı'na Mustafa Dolu'nun, üyeliklere de; Yunus Arıkan, Mustafa Küpeli, İrfan Ermiş ve Tuncer Dağ'ın önerilmesine yönelik temenni kararı, Yönetim Kurulu tarafından kabul edildi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajans (İTHA)

12 gazetecinin üyeliği kabul edildi, 4 kişinin ret edildi
Üyelik için müracaat eden; Necati Topçu, Alptekin Daşargöl, Nurcan Canpulut, Ercan Kutlu'nun üyelikleri oy birliği ile ret edildi. Anıl Özsoy, Barış Çelik, Mehmet Atlı, Duygu Oruç, Ufuk Çoban, Zeynep Vural, Emrah Öztürk, Atakan Bozkuş, Oğuz Cevher, Ümit Karaman, İlyas Öztekin ve Necdet Oktay Apaydın'ın üyelik müracaatları oy birliği ile kabul edildi. Üyeliğe kabul edilen 12 kişi kongre kararından sonra üyeliğe kabul edildikleri için, Olağanüstü Kongre'nin yapılacağı 28 Kasım 2015 tarihinde oy kullanamayacaklar.
 

Editör: TE Bilisim