Yeni eğitim ve öğretim sezonuna merhaba diyen okullar için Beylikdüzü Belediyesi önemli bir çalışmaya imza attı. Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki okulların kantinlerine denetimde bulunarak; ürünlerin son kullanım tarihleri, fiyat listeleri ve hijyen konusunda incelemeler yaptı. Gerçekleştirilen incelemelerde kantin yetkililerinin hijyen konusunda oldukça dikkatli olduğu görüldü. Mutfakta denetim yapan ekiplere ise galoş giymeleri gerektiği ricası yapıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi


İndirim İstediler

Zabıta ekipleri okulların kantinlerinde yaptıkları denetimler sırasında öğrenciler merakla yapılan denetimi izlediler. Okullarının kantin koşullarından memnun olduklarını belirten öğrenciler, ücretlerde biraz daha indirim yapılmasını istediler.
Denetimler Devam Edecek…
Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerinde hiçbir olumsuz duruma rastlamazken, sadece bir okula fiyat tarifesinin öğrencilerin görebileceği şekilde asılması için uyarıda bulunuldu. Okul müdürleri ve kantin yetkililerini bilgilendiren ekipler, aynı şekilde denetimlerin aralıklarla devam edeceğini belirtti.
 
Editör: TE Bilisim