Okul yararına kermes 

SENA AKTÜRK

Eğitim ve öğretime yeni açılan Küçükçekmece’deki TOKİ Şehit Er Yılmaz Özdemir İlköğretim Okulu’nun eksikliklerini gidermek amacıyla bir kermes düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermeste görev yapan okul idaresi ve öğretmenleriyle hizmetlilerinin yanı sıra, veli ve öğrencilerin de gayret etmesi dikkat çekti.

Okul Müdürü Hamdi Taşar, okullarının sadece İstanbul’da değil Türkiye’de gıpta edilecek fiziki ve doğa güzelliklerine sahip olduğunu söyledi. Öğretmenlerin de çok donanımlı olduğunu belirten Hamdi Taşar, ancak daha güzel eğitim verilebilmesi için okulun bazı ihtiyaçlarının tamamlanması gerektiğini anlattı. Eksikleri tamamlamak için borçlandıklarını vurgulayan Taşar, bu amaçla ilk kez kermes düzenlediklerini ve maddi anlamda fazla bir gelir elde etmemelerine karşın öğretmen, veli ve öğrencilerin çabalarından oldukça etkilendiklerini söyledi. Amaçlarının da velileri okulu sahiplenmelerini sağlamak olduğuna dikkat çeken Hamdi Taşar, “Bu konuda başarılı olduğumuzu sanıyorum. Başta Okul Aile Birliği’miz olmak velilerimizin ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları okul yönetimimizi ve öğretmenlerimizi mutlu etti, bizlere şevk verdi. İnşallah, öğrencilerimize her geçen gün daha kaliteli eğitim ve öğretim imkanı sunacağız” dedi. 

Editör: TE Bilisim