Böcekleri kene sanıp hastane giden Yılmaz’ın alınan kan örneklerinde herhangi bir virüse rastlanılmadığı bildirildi.
 
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Muhsin Yılmaz, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte kaldığı öğrenci evinde vücudunun bir kısmını sarı renkte küçük böceklerin sardığını gördü. Böcekleri kene sanıp arkadaşlarıyla birlikte Kütahya Devlet Hastanesi’ne giden Muhsin Yılmaz’a acil servisteki sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Vücuduna yapışan böceklerin tamamını çıkaramayan sağlık görevlileri durumu uzman doktora bildirdi.
 
Üniversite öğrencisi Muhsin Yılmaz’ın vücudundaki böceklerin farklı bir bit türü olabileceğini belirten doktorlar, Yılmaz’dan kan örneği aldı. Yapılan incelemede kanda herhangi bir virüse rastlanılmadı. Hastane yetkilileri Muhsin Yılmaz’ın vücudundan çıkardıkları böcek örneklerini de incelenmek üzere laboratuara gönderildiğini belirtti.
 
Muhsin Yılmaz, ikinci el eşya satan bir işyerinden yeni satın aldıkları yatağın üzerine oturduktan sonra vücudunu böceklerin kapladığını söyledi. Yılmaz, vücudundaki böcekler çıkarıldıktan sonra hastaneden evine gönderildi. Muhsin Yılmaz, “Vücudumdaki böcekleri kene sanıp çok korkmuştum. Böcekler ikinci el mağazadan aldığımız yatakla birlikte evimize gelmiş”
Editör: TE Bilisim