Nelipide Gurme, yeni yıla daha eğlenceli bir başlangıç yapmak isteyenlerin karşısına ‘kardan adam’lı pidesiyle çıkıyor. Domates, zeytin ve havuç ile süslenen ‘kardan adam’lı pide, göze hitap ettiği kadar damaklarda da unutulmaz bir pide lezzeti bırakıyor.

 

Nelipide Gurme, çocuklar kadar büyüklerinde ilgisini çekecek ‘kardan adam’lı pidesiyle, yeni yılınızı özel kılmaya hazırlanıyor.

 Yeni yılda yeni bir tat…

Nelipide Gurme şefleri tarafından yöresel tereyağı ve kaşar kullanılarak hazırlanan ‘kardan adam’lı pide, yeni yılın ilk günlerinde yüzünüzde sıcacık bir gülümse bırakıyor. Domates, zeytin ve havuç ile süslenen ‘kardan adam’lı pide, göze hitap ettiği kadar damaklarda da unutulmaz bir tat bırakıyor…  Enerjik ve samimi konseptinin yanı sıra birbirinden lezzetli pide çeşitleriyle yeni bir yıla keyif katacak olan Nelipide Gurme, herkesi ‘kardan adam’lı pide yemeye davet ediyor.

 Lezzet Ordu’dan taşınıyor…

Nelipide Gurme’nin bütün malzemeleri Ordu’nun doğal ortamında yetişmiş ürünlerden seçilerek taze olarak tedarik ediliyor. Usta şeflerin hünerli ellerinde pideye dönüşen malzemeler, taş fırında odun ateşinde pişirilerek sunuluyor.

 Tavuklu, kıymalı, pastırmalı patatesli, kuşbaşı etli, ıspanaklı, çok tahıllı hamurlu ve vejeteryan pide gibi zengin bir menü sunan Nelipide Gurme, herkesi yeni yılın ilk pidesini yemeye davet ediyor.

 Nelipide Gurme hakkında; 1981 yılında Ordu merkezde 8 masalı bir pide salonu olarak faaliyetine başlayan Aktaşlar Lezzetler Gurubu, bugün Nelipide Gurme markası ile 2013 yılından beri hizmet veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş; “Yemeyi, içmeyi, hatta daha önce ağırlamayı, yani misafiri çok sevmekle başladı hikayemiz” diye anlatıyor… Farklılaşan lezzeti ve restoran konseptiyle pideye sınıf atlatan Nelipide Gurme, alışık olunanın aksine, kendine özgü lezzetleriyle pide restoranı algısında farklılık yaratıyor. Ordu’nun eşsiz tatlarının harmanlandığı birbirinden farklı pide çeşitlerinin yanında Nelipide Gurme'de Türk Mutfağı’nın seçkin lezzetlerinin yer aldığı zengin bir menü ve Ordu köy kahvaltısı da bulunuyor. Nelipide Gurme, Ordu’da Güzelyalı, Durugöl ve Çarşı olmak üzere toplam üç şubeyle hizmet veriyor. İlk konsept mağazasını 2013 yılının başında İstanbul Bağdat Caddesi’nde açan Nelipide Gurme’nin Ataşehir ve Beylikdüzü’nde de şubeleri bulunuyor. Ordu’da doğan Nelipide, franchise vererek Türkiye’de büyümesini sürdürecek.  2017 yılı sonunda 12 şube sayısına ulaşmayı hedefleyen marka yeni yatırıcılara kapısını sonuna kadar açıyor. 


Editör: TE Bilisim