Geçenlerde soyal medya hesabından  bir video paylaştı. Salya sümük ağlayarak isyan ettiği videosunda “Neden bu kadar düşmansınız bize?” “Biz ne yaptık size? “Yeter ulan yeter!”

“Niye bizi yok etmeye çalışıyorsunuz?!” Sebep ne?!” “Türkler devlet olabiliyorsa Kürtler neden olamıyor?!” “Niye bu kadar düşmansınız?” “Vicdan merhamet yok mu sizde yahu?!”

“Hani Allah a inanıyordunuz?!”  gibi sorular sordu. Bunun yanında “Biz özgür olmak istiyoruz!” “Her toplumun yaşamaya hakkı vardır!” gibi hükümleri de verdiği  Yaklaşık 7 dk lık videosunda

saçmalayıp durdu…

Aslında bu soruların her biri için bir köşe yazısı yazılabilir. Hatta bazı soruların cevabı için ansiklopedi yazılsa yeridir. Ama biz kısaca cevap vermeye çalışalım.

“Neden bu kadar düşmansınız bize?”

“Biz” derken sanırım PKK adlı dünyanın en alçak, en sinsi, en kahpe, en katil, en pislik terör örgütünü kastediyorsun. Çünkü “Kürtler” ile hiçbir düşmanlığımız yok.

Milyonlarca insanımız zaten akraba, arkadaş, komşu, evli… her şeyden önce din kardeşiyiz. Üstelik PKK ile yapılan mücadelede çok etkin görev alan milyonlarca Kürt, Türk

kardeşleriyle omuz omuza şehadete yürüyor. Buna şu anda Suriye’de tamamen Kürtlerden oluşan Kürt Şahinleri Tugayı da dahil. Yani özet olarak Biz Kürtlere değil PKK ve türevlerine düşmanız.

Diyorsan ki, “PKK ya neden bu kadar düşmansınız?!” Bunun için sana en az elli yedi binden fazla sebep sayabilirim. Ama hepsinin özeti şu olurdu: Çünkü siz PKK lılar tüm insani değerlere ve insanlığımıza düşmansınız.

Bunu en az elli yedi bin kere ispatladınız. Ormanlardan tutun da bebeklere kadar canavarca saldırılarınızda zarar vermediğiniz hiçbir şey yok.

“Biz ne yaptık size?”

Valla arşivlere baktığımızda bu soru çok abes duruyor. Şimdi burada canına kıydığınız masum insanlarımızın listesini bile yazsak elli yedi bin satır tutar. Yüreklerimizi parçalayan hangi vahşetinizi sayabiliriz ki? Misal henüz 21 yaşındaki müzik öğretmeni

Aybüke öğretmeni neden öldürdünüz? Siz Kürdistan kuracaktınız da gep genç idealist bir müzik öğretmeni Kürt çocuklara bağlama çalıp türkü söylediği için mi kuramadınız? Ya Din kültürü öğretmeni? Necmettin hocayı neden taradınız kalaşnikoflarla? Yasin Börü den tut beşikteki bebeklere kadar… Hangisini sayalım? Devlet mi istediniz ulan ? vatan mı istediniz ulan beşikteki bebekten?!

“Niye bizi yok etmeye çalışıyorsunuz?!”

Çünkü siz var oldukça bu ülkenin geleceği kararıyor. Bir Türk atasözü der ki, “köpeğin aptalı sürüye kurt getirir” Sizin bu aptallığınız, hainliğiniz, alçaklığınız yüzünden yurdumuz  Haçlı Siyonistlerin fink attığı bir yer haline geldi. Her oyunu sizin gibi kullanışl

ı hainlerin üzerinden kurdular. Halkımızın refahı için harcanacak her kuruştan kesilip sizin gibi alçaklara harcamak zorunda kaldı bu millet.  Ülkemizde yetişip hizmet etmesi gereken gençler ya deliklerde geberip leş oluyor, ya da sizin şerrinizden ülkeyi kurtarmaya

çalışırken şehid oluyor. Sizin saçma sapan laflarınıza kananlar ise ya hapiste ya yerin altında. Diyarbakır’ lı bir annenin feryad ederek dediği gibi “Diyarbakır da genç bırakmadınız!”

“Vicdan merhamet yok mu sizde?”

İlk önce şunu bil hain herif!.. Haine zalime alçağa merhamet, mazluma masuma zulümdür. Eğer bizde merhamet olmasaydı Kürt kardeşlerimiz umrumuzda olmazdı.

Sizin kanlı ellerinize bırakmamak için on binlerce şehit verdik.  Neden sırtımızı dönüp gitmedik sanıyorsun? Sizin gibi aptal hainler Kürt kardeşlerimizi peşine takıp haçlı Siyonistlere yem

etmesin diye bunca kan döktük, can aldık, can verdik.  Hatta bunca şehidimiz varken sırf akan kan dursun diye bu millet senin gibi bir sapığa bile tahammül etti . Daha nasıl bir merhamet bekliyorsun?

“Yeter ulan yeter!”

Yetmez ulan Şivan ! Yetmez… daha söyleyeceklerim çok . Haftayı bekle hain herif!

Sosyolog Bülent Gök

Editör: TE Bilisim