Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Mustafa Sarıgül’ün ziyaretinden onurlandıklarını dile getirerek, “Hedefimiz İstanbul’da seçimi almaktı. Olmadı ancak biz bu seçimi kaybetmedik. Partimizin siyasetine çok büyük emekleri olan sayın Sarıgül Başkanı biz gençlik kollarından beri tanıyoruz. Temennimiz kendisini daha iyi noktalarda görmektir. İnanıyorum kendisinin de daha iyi hedefleri vardır” dedi.

Mustafa Sarıgül de Ataşehir’in son derece önemli bir ilçe olduğunu, yerel seçimlerde Ataşehir’de büyük bir başarı kazanıldığını vurgulayarak, “Bu başarı Belediye Başkanımızın, İlçe Başkanımızın ve bütün çalışma arkadaşlarımızın kararlı, uyumlu ve verimli çalışmasının sonucu Ataşehir’de sağlanmıştır” dedi.

Başkan İlgezdi’yi seçim başarısı nedeniyle bir kez daha kutlayan Sarıgül şunları söyledi: “Din, dil, ırk, kültür farkı gözetmeden vatandaşlara hizmet sunan Battal Başkan, Cumhuriyet Halk Partili olmanın onurunu, gururunu her zaman yaşadı. Ama hizmetlerinde hiçbir zaman siyasi ayrımı gözetmedi. Özellikle camilere, inanç ve kültür merkezlerine verdiği hizmetler bence gerçekten bütün Cumhuriyet Halk Partililerin örnek alması gereken çok önemli bir anlayıştır. Ataşehir’deki başarının göstergesi kararlı olmaktır, verimli ve de uyumlu olmaktır. Ataşehir’de bir kararlılık var, kararlı olunca verimlilik oluyor, verimlilik olunca uyum oluyor.” 
Editör: TE Bilisim