Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen konsere, Sandal hayranları yoğun ilgi gösterirken, ünlü sanatçı, sesi ve sahne performansıyla Arenamega'da hayranlarına unutulmaz akşam yaşattı. Konseri Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da izledi.

HAYRANLARINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Mustafa Sandal konserde; Türk pop müziğinde hit olmuş eski ve yeni pek çok şarkısını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Sandal, “O Ses Türkiye” yarışmasında kendi takımından elediği ancak vokalisti olarak yola devam ettiği Arzu Aktaş’ı da sahneye çıkarttı. Sezen Aksu’nun 'Yalnız Değiliz' şarkısını seslendiren Aktaş da izleyiciden tam not aldı. Konserde hayranları ünlü sanatçıya sürpriz yaparak doğum gününü 7 gün önceden kutladı.

'BAŞKAN YENİAY'I TEK GEÇİYORUM'

Avrupa'nın en büyük gösteri merkezi olma özelliğini taşıyan Arenamega'yı çok beğendiğini ifade eden Sandal, 'Burada bundan sonrada olağanüstü güzel anılar yaşanacak. Gerçekten millete hizmet etmek birçok açıdan önemli. Her türlü hizmet edilebilir. Ancak en ulvi hizmet, duygusal hizmettir. İnsanların duyguları zenginleştiği zaman başka açıdan hizmet etmiş olursun. Bu noktada Başkan Yeniay'ı tek geçiyorum.' diyerek, 'tek geçerim' şarkısını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay için seslendirdi.

Başkan Yeniay da ünlü sanatçıya teşekkür ederek, çiçek verdi.  
Editör: TE Bilisim