Türkiye’deki tüm şube başkanları ve dünyadaki tüm ülke temsilcileri, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile diğer yöneticilerle tarihinde ilk defa bir araya geldi.

İstanbul’da iki yılda bir Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen, Asya’dan Avrupa’ya, Ortadoğu’dan Afrika ülkeleri ve Türkî Cumhuriyetlere kadar uzanan bir coğrafyadaki yabancı şirketlerin ve işadamlarının katıldığı 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı, öncesinde MÜSİAD Dünya Genel İdare Kurulu toplantısı düzenlendi.

MÜSİAD tarihinde ilk defa

Toplantıya Türkiye’deki 83 şube başkanı, dünyada 63 ülkedeki 159 noktada görev yapan temsilciler ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Tüm dünyada görev MÜSİAD Ailesi’ni tarihinde ilk defa bir araya getiren toplantıda MÜSİAD Başkanı Nail Olpak bir konuşma yaptı.

MÜSİAD’ın dünya markası vizyonu

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, tarihinde ilk kez toplanan Dünya Genel İdare Kurulu’na katılan tüm yöneticilere “Hoş geldiniz” diye seslendi. Nail Olpak, MÜSİAD’ın kurulduğu 1990 yılından bu yana hem Türkiye’de hem de dünyanın en uzak köşelerinde 24 yıldır durmadan, yorulmadan, azimle ve gayretle çalışan MÜSİAD için emek verenleri ilk kez bir arada görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Olpak, MÜSİAD faaliyetleri hakkında Dünya MÜSİAD Başkanlarına bilgiler vererek “Şu anda 185 arkadaşımızla birlikte toplanabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim