Sanatın birçok dalında kurslar düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu kez yetiştirdiği minik balerinlere sahneyi bıraktı. Eğitmen Burcu Aşçı ve Tatyana Koval’dan düzenli dersler alan minikler, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede hünerlerini sergiledi. Balerinler, “Minik Pointler” ve “Minik Balerinler” olmak üzere iki ayrı günde sahneye çıktı.

Göz Doldurdular

Minik Pointler Bale Gösterisi’nde etkinlik, kabare dansı ile başladı, ardından hip hop - bale atışması, flamenko, lirik ve modern dans gösterileri ile devam etti. Gecede yayınlanan videoda çocukların tüm sene boyunca yaptıkları çalışmaları kendileriyle yapılan röportajlarda verildi, miniklerin dersler ve bale hakkındaki düşünceleri her birinin isimleri ile birlikte aktı. Gösteri sonunda eğitmen Burcu Aşçı, balerinlere adlarına imzalı bale figürlü hediyeler dağıttı.

Başkan İmamoğlu, Miniklerle Vakit Geçirdi


Eğitmenliğini Tatyana Koval’ın yaptığı Minik Balerinler Bale Gösterisi’nde ise birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Eğlenceli kostümleri ile göz dolduran minikleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da izledi. Onlarla vakit geçiren ve bol bol fotoğraf çektiren Başkan İmamoğlu, öğretmenleri Koval’a da emeği için teşekkür etti ve çiçek takdim etti.
 
Editör: TE Bilisim