Bu gece aday olan herkesi tebrik ederim, Allah yardımcıları olsun.


Herkes nasibini alır inancımıza göre, bana bu dönem nasip değilmiş. 24.Dönemde birlikte olduğum önce kendi partili milletvekillerim sonra AKP'li, MHP'li, HDP'li herkes hakkını helal etsin.

4 yıl TBMM'de çalıştık, vicdanım son derece rahat ben her şeye karşı olmadım, rakibimin iyi yaptığı hizmetleri övdüm ama muhalefette yaptım, genç yaşta yol aldım. Bütün Türkiye'ye seviyeli, ahlaklı ve OBJEKTİF muhalefet nasıl oluru gösterdim.

Kendi bölgemde sokak sokak var oldum ve çok çalıştım. Anamdan, babamdan hep şunu duydum: Evladım herkes nasibini yer, verende Allah, alanda Allah.

30 Yaşında olup, genç yaşta çok göz önünde oldum. 15 sene vekil olup bir kez TV'de konuşmayanlar varken ben aslanlar gibi hiçbir kanal ayrımı yapmadan her yere çıktım, konuştum. Allah'a hamdolsun sokakta yapıcı, OBJEKTİF siyasetimin karşılığı olduğunu gördüm.


Genç yaşta öyle ya da böyle tartışılan bir vekil oldum. Farklı geldim, farklı bir ses oldum, hep dik durdum.

Ben buyum dedim ve bunu milyonların önünde hep vurguladım.

Efendiliğime, eğitimime, gençlik kollarından (18 Yaşından gelen) tecrübeme, dik duruşuma kimse tek söz söyleyemedi ( en gıcık olanlar dahi) Partide karşı olanlar bile ya keşke en solcuyum diyenler bu çocuk kadar çalışsa, TV'lerde böyle partiyi temsil edebilse dedi.

Bunlar önemli. Yaşıma göre hep en ön saflarda oldum eminim ki Cenabı Allah'ın izniyle ilerleyen yıllar için çok büyük TECRÜBE olacak bunlar. Kimi sağcı dedi kimi cemaatçi kimi sorosçu

Ama hepsi de tutarlı, dik duran adam dediler.

Mutluluk, haz budur işte…

Son söz: İnsan soruyor tabi ki CHP VARSA HERKES İÇİN VAR, merkezdeki oyları hedefliyoruz,40 yıldır muhalefetteyiz artık yeter, İKTİDAR istiyoruz açıklamalarının yapıldığı bir partide Faik Tunay’a yer nasıl olmaz diye?!


Ama yokmuş işte, bu da HAYAT olsa gerek…

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim