Avantajlı özellikleri ve son derece olumlu tasarımı ile ilgi çeken bu ürün aracılığı ile daha dolgun, daha alımlı kirpiklere ve dolayısı ile gözlere kavuşabilirsiniz. Ürünü Türkiye’de bulmanızda imkansız değil. Türkiye’de satın alabileceğiniz magnetic lash manyetik takma kirpik ürünlerini bulabilirsiniz. Bu ürün birbirinden avantajlı özellikleri ile en çok tercih edeceğiniz takma kirpik ürünlerinin başında gelmektedir.

Manyetik takma kirpik, üzerinde bulunan ve gözle görülmeyen mıknatıslar sayesinde kirpiğe uygulanan bir takma kirpik ürünüdür. Gözümden düşer mi diye düşünce taşımanıza gerek yok. Çünkü bu ürün doğru uygulandığı zaman kirpiklerden düşmesi imkansızdır. Uygulaması için de sadece beş saniyenizi harcayarak bizzat kendiniz uygulama şansına sahip olabilirsiniz. Manyetik takma kirpik ürünleri bu özelliği ile birlikte daha birçok özelliğe sahip olması sayesinde en çok tercih edilen takma ürünlerinden olacaktır.

Manyetik Takma Kirpik Özellikleri

Manyetik takma kirpik ürünü olan magnetic lash takma kirpik ürününü herhangi bir yapıştırıcıya gerek duymadan kirpiklerinize uygulayabilirsiniz. Bu sayede göz sağlığınızı da korumuş olursunuz. Magnetic lash ürünü ayrıca son derece hafif bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede de kesinlikle göz çevrenizde yorgunluğa dayalı bir ağrı oluşmasına neden olmaz. İki parçadan oluşan bu ürünün içeriğinde milimetrik mıknatıslar vardır ve bu mıknatıslar sayesinde ürün kirpiklerinize uygulanır.

Magnetic lash ürününün en beğenilen ve en önemli özelliklerinden biriside bu ürünün kullanım süresinin oldukça uzun olmasıdır. En az 300 kullanımlık garanti sunan bu ürün, diğer özellikleri ile olduğu gibi bu özelliği ile de diğer takma kirpik ürünlerinden ayrılmaktadır. Magnetic lash ürünü ayrıca 2017 yılı güzellik ürünleri yarışması inovasyon ödülüne de layık görülmüştür.

Magnetic Lash Nasıl Uygulanır?

Mıknatıslı kirpik ürününü kirpiklerinize uygulamanız gayet basit ve son derece hızlı bir şekilde gerçekleşir. Ayrıca diğer takma kirpik ürünlerinde olduğu gibi ikinci bir şahsa gerek duymadan bu işlemi kendiniz yapabilirsiniz. Bu ürünü uygulamak için öncelikle parçalardan birini kirpiğinizin üst kısmına doğal görünüm sağlayacak şekilde tutturun. Daha sonra ikinci parçayı bu parçaya karşılık gelecek şekilde kirpiğinizin alt kısmına yaklaştırın. Bu sırada gözlerinin kapatmamaya özen gösterin. İşlem tamamlandığında bırakın ve parçaların birbirine yapışacağını görün.

Manyetik kirpik ürünleri hakkında en çok merak edilen konulardan biriside bu ürünün fiyatları konusudur. Manyetik kirpik ürünü fiyatları diğer kirpik ürünlerine göre çok daha uygun aralıklardadır. Bu özelliği ile de ayrı bir avantaj sunan bu takma kirpik ürünü nı araştırmanız ile size en uygun fırsatları sunacaktır. Her bütçeye uygun fiyatlar ile bu ürüne ülkemizde rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim