AK Parti Pütürge Belediye Başkan aday adayı Mikail Sülük, Benzinde tasarruf etmek için Lüks araç konvoyu yerine at sırtında seçim çalışması yapıyor. Pütürgeliler'in yoğun sevgi gösterisi altında çalışmalarını sürdüren AK Parti Pütürge Belediye Başkan aday adayı Mikail Sülük, şimdiye kadar 27 köy 100’e yakın mezrayı ziyaret etti.


İstanbul Times Haber Merkezi


Köylülerin Sorunlarını Dinliyor

Günlerdir dağ taş demeden Pütürge'nin köylerini adım adım dolaşan Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Aday Adayı İş adamı Mikail Sülük, Köylülerin sorunlarını dinliyor ve kendi projelerini anlatıyor…

İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Aday Adayı Mikail Sülük, Bugün Pütürge'nin baz köy muhtarlarını da yanına alarak at sırtında köylerde seçim çalışması yaptı ve bir ilke daha imza attı…..

At Sırtında Muhtarlarla Köyleri Gezdi

At üzerinde Nohutlu’ya gelen Belediye Başkan aday adayı Mikail Sülük, Bakımlı Muhtarı Ekrem Karakuş, Bölünmez Muhtarı Dursun Korkmaz, Teluşağı Muhtarı Cebrail Doğan, Uzunkuru Mutarı Selim Yıldız, Köklükaya Muhtarı Hasan Bayram, Yamaç Muhtarı Nusret Erdoğan, Aslanken Muhtarı Aydın Erdoğan, Örencik Muhtarı Eyüp Ay ve Üran Muhtarı Aziz Dalkılıç alkışlarla karşıladı.

Seçim Çalışmalarına Son Gaz Devam

Pütürge’deki seçim çalışmalarına son gaz devam eden Aday Adayı Mikail Sülük, Bu gün Nohutlu merkez camiide cuma namazı çıkışı camii cemaatiyle bir araya geldi. Nohutlularla tek tek tokalaşan Sülük, halkın seçimleri öncesi kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek, Önümüzdeki seçimlerde Pütürge Belediyesini kazanacaklarını öne sürdü.
 
Editör: TE Bilisim