MHP BAŞAKŞEHİR’DEN DEV ORGANİZASYON  

MHP Başakşehir ilçe Başkanı Aytekin Horasan ve ekibi  Genel başkan devlet Bahçeli’nin konuşmacı olduğu programa ev sahipliği yaptılar.

 Horasan ve ekibi İl başkanı İhsan Barutçu Başta olmak üzere partinin üst düzey yöneticilerinden tam not aldı. 

İstanbul Times Haber Merkezi  

Başakşehir MHP ilçe teşkilatı günlerce ilçenin bayraklanması ve “Ekonomik Krizin Türkiye Ekonomisi Üzerindeki Etkisi” isimli panel için alan çalışması yaparak binlerce insanın programa katılmasını sağlaması güzel bir çalışma olarak takdir topladı. 

MHP BAŞAKŞEHİR’DEN DEV ORGANİZASYON  

37 tane sanayi sitesinin bulunduğu  İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ‘nin içinde yer alan Eskoop Sanayi sitesi Atatürk Kültür Merkezi Toplantı salonunda yapılan seminer’e Kooperatif yöneticileri, işadamları,esnaflar ve STK temsilcileri katıldı. 

Sık sık yapılan anonslarda parti mensuplarının sınırlı olan koltuklarda değil salon dışında kurulan Led ekranda Bahçelinin konuşmasını dinlemelerini istemeleri aşırı kalabalıktan dolayı zaruri hale geldi. 

MHP Başakşehir İlçe Başkanı Aytekin Horasan’dan Gazetemize Özel Açıklama  

Aytekin Horasan Yaptığı açıklamada MHP.nin köklü ve eski bir parti geleneğinden geldiğini söyledi.Horasan konuşmasının devamında Ülkenin içinde bulunduğu çıkmaz da ancak MHP iktidarında kurtulacağını savundu. Genel başkanları Devlet  Bahçeli’ nin ilk genel seçimde Başbakanlık koltuğuna oturacağına inandığını söyleyen ilçe başkanı Horasan biz tüm teşkilat mensupları buna inanmış ve bu uğurda gece gündüz çalışıyoruz dedi. 

Kooperatif Başkanları Dertlerini Bahçeli’ye Anlattılar  

İlk önce Bağcılar Güngören Sanayi sitesi başkanı Vural Koç kısa ve veciz bir konuşma yaparak MHP’nin yanlış giden gidişata dur demesi gerektiğini ima etti. Daha sonra Söz alan Marmara 1 Vakfı Başkanı ve Kooperatif başkanı Şaban Gülbahar kısa bir selamlama konuşma yaparak İkitelli OSB.nin sorunlarını özetledi.Son Konuşmacı OSB başkanı Yusuf Akgün Her zaman olduğu gibi uzun ve yorucu bir konuşma yaptı.Yedi sayfadan oluşan konuşma  katılımcıları az da olsa gerdiği gözlendi. 

Bahçeli Kobilerin Kabini Okudu  

Yaptığı konuşmada ekonomiye hakim olduğunu bir kez daha sanayici, Kobi ve esnaf’a gösteren MHP genel başkanı Devlet Bahçeli adeta esnafın yaşadığı sıkıntıları bire bir özetlemesi   katılımcıları çok mutlu ettiği gözlendi. 

Bahçeli Neler Söyledi ?  

Türk Ekonomisinin en çok küresel krizden etkilenen ekonomi olduğunu söyleyen Bahçeli gerekçeli olarak yaşan süreci özetledi. Konuşmasında zor şartlar altında üreten insanlarla ayı çatı altında bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirten Bahçeli Yönetim zafiyetinden ,  Hükümetin gereksiz işlerle ilgilenmeyi marifet saydığı bir çok konuda konuştu.

Bir ekonomist olarak siparişlerinizin bıçak gibi kesildiğini biliyorum diyen Bahçeli OSB. konusunda yaşanan sıkıntılara ekibi ile hakim olduklarını vurguladı.

Bahçeli yaşadığımız bu ekonomik krizin tüm kanalları tıkadığını söylemek mümkündür dedi. Ülkemizde yaşayan tüm halkın ekonomik krizin olumsuz etkilerinden nasibini aldığını söyleyen MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli bu krizden herkes etkilendi dedi.

Bütün olumsuzluklara rağmen Türk girişimcisine ve müteşebbisine güvendiğini söyleyen Bahçeli el birliği ile bu zor süreci de aşabileceklerini de söyledi. 

Kimler Katıldı ? 

Eski Bakanlardan Meral Akşener, Milletvekili Ümit Şafak,İl başkanı İhsan Barutçu,Genel başkan Yardımcısı Cihan Paçacı,parti üst düzey yöneticileri ve kooperatif başkanları başta olmak üzere çok kalabalık bir topluluğun 5 saat süren programda parti disiplini içinde Bahçeli’yi sonuna kadar dinlemeleri takdirle karşılandı.

 İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

 

Editör: TE Bilisim