Külünk Kazlıçeşme Kültür Merekezinde olacak,

Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Metin Külünk bugün(6 Şubat 2012 saat 19.00 da) Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapılacak olan İstanbul Times Gazetesi 5.Kuruluş yıl dönümü ve plaket takdim törenine katılacaktır.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Metin Külünk
başta olmak üzere bir çok milletvekili,belediye başkanı,sanatçı, bürokrat ve iş adamını katılacağı gecenin oldukça renkli geçeceğiz biliniyor.  

15 dalda verilecek olan plaketlerin takdim edileceği çok renkli kişilerin varlığı geceye ilgi ve alakaıyı bir kat daha artırdı.

Gazetenin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi "Uzun süreden beri dostlarımızla bir araya gelip durum değerlendirmesi yapma düşüncemiz vardı. Bir çok dostumuzun gazetemizin 5.kuruluş yıl dönümü münasebeti ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunmasınıı yararlı gördüğümüz için İstanbul'un geneli yansıtacak bir toplantı yapmak için hazırlıklarımızı yaptık. Yayın kurulu jürimizin ve okurlarımızın belirlediği kategorilerde toplam 15 dalda plaket takdimini de bu birliktelik ile perçinlemek istedik. Gecemizin hayırlı ve verimli olacağını düşünüyorum diyen Hüseyin Çetiner davetiyesi ulaşmayan dostlarını davetlerinde görmek istediğini söyledi.    

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim