Sorunları ve çözüm yollarını bilen ekip arkadaşlarıyla MESİAD içinbeyaz bir sayfa açtıklarını ifade eden Yusuf Gecü, hiç durmadan yorulmadan ortaya koydukları projeleri gerçekleştireceklerini kaydetti.

GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKAN ŞAKİR YÜCEL KARAMAN, “YILLAR ÖNCE MESİAD’A BAŞKAN BULMAKTA ZORLUK ÇEKERKEN BUGÜN LİSTELER YARIŞIYOR”

Kongreye gösterilen ilginin ümit verici olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, “Merter’in ihtiyaçları doğrultusunda yönetimlere etki sağlanabilmesi için Mesiad’ın güçlü olması lazım. Merter’in gelişimi için birçok projeye imza attık ve devamlı derneklerimiz ve komisyonlarımızla temas halindeyiz. Merter’imiz çok hızlı değişiyor ve bu değişime ayak uydurmak için işadamlarımızın ciddi çalışmalar yaptıklarını gözlemliyoruz. Bugün gerçekleşen seçimlere katılımın yüksek olması Mesiad’ın nerelerden nerelere geldiğini göstermektedir. Bundan 10 önce derneğimize başkan bulmakta zorluk çekerken, şimdi başkan olmak için listeler yarışıyor. ” Merter’in moda merkezi olma yolundaki yolculukta hep beraber hareket edilmesininönemine değindi.

MESİAD BAŞKANI YUSUF GECÜ, “MESİAD İÇİN BEYAZ BİR SAYFA AÇTIK”

Şimdiye kadar Mesiad’da görev almış, hizmet etmiş, başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayanMerter Sanayici ve İşadamları (MESİAD) Başkanı Yusuf Gecü, “Bizler birlik ve beraberlikten yana, ben değil de biz fikri ile birbirini seven, anlayan, Merter’i çok iyi tanıyan, sorunlarını ve çözüm yollarını bilen arkadaş grubumuzla yola çıktık” diyerek Mesiad için beyaz bir sayfa açarak hizmet edeceklerini söyledi.
Divan Kurulu’na Süleyman Orakçıoğlu,Nüvit Karagözlü ve Ercan Tan seçilirken, Divan’ı, Divan Kurulu Başkanı olarak Süleyman Orakçıoğlu yönetti. Yapılan seçimlerin ardından beyaz liste ile oyların çoğunluğunu alan Yusuf GecüMesiad Başkanı seçildi.

 “İLK DEFA SANDIKLARIN AĞZINA KADAR DOLDUĞU BİR DERNEK SEÇİMİ GÖRDÜM”

Divan Kurulu Başkanıolan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Hazirun listesinde bulunan tüm üyelerin oy vermek için birbirleriyle yarışması Mesiad için sevindiricidir. Birçok dernek seçimine katıldım, ilk defa böyle bir seçimle karşı karşıyayım. Sandıkların yarısına kadar dolduğuna şahit olmuştum. İlk defa sandıkların tıka basa dolduğunu görüyorum” diyerek üyelerin derneklere sahip çıkmasının ümit verici olduğunu belirtti.

DÜNYAYA TÜRK MALI SATAN İŞADAMLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİNDE

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Yusuf Gecü, Faruk Güvenç, Gürbüz Oruç, Ekrem Kap, İbrahim Sayın, Mehmet Karagözlü, Nuri Yüksel, Mahmut Hakan Korkut, Murat Yücetürk, Ömer Güler, Hakan Kasap, Mustafa Alçık, Betül Işık, Mahmut Ekmen, Kerem Bozkurt’tan oluşurken, Denetleme Kurulu Asil Üyeleri; Ferhat Yıldırım, Neşet Fırat, Fatih
Gedikli’denDisiplin Kurulu Asil Üyeleri ise Sabahattin Dölek, Ahmet Nergiz ve Hacı Osman Karataş’tan oluştu.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Fikret Gür, Levent Güngör, Mahmut Demircan, Öner Aslan, Belgin Yıldırım, Kadir Cevahir, Hasan Samancı, Mustafa Bilikli, Harun Şahin, Hasan Küçük, Aslan Salman, Mehmet Şenbahar, Murat Elveren, Nurcan Dikbaş’tan oluşurken, Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri; Turgut Zontul, Kasım Yüce, Mehmet Akif Al’dan, Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri ise Hüseyin Arman, Gürbüz Turan ve Samet Eryılmaz’dan oluştu.
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim