Ak Parti bAŞAKŞEHİR Kurucu ilçe yönetim kurulu üyelerinden  İbrahim Akbulut bir seneye yakın Sosyal işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak başarılı görevlere imza attı.24 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Başakşehir ilçe kongresi’nden sonra yeniden belirlenen birim başkanlıkları da yeni sahiplerini buldu.

Biz Basın mensuplarını sevindiren en önemli gelişme hiç şüphesiz ki kendisi eski bir basın mensubu olan ve 1982 ile 1986 yılları arasında Bab-ı Ali de gazetecilik yapan  İbrahim Akbulut’un Tanıtım ve Medya biriminden sorumlu ilçe başkan yardımcısı olması oldu.  

Akbulut her yönü ile kendisini yetiştirmiş ve beşeri münasebetleri çok iyi olan daima güler Yüzlülüğü ile ön plana çıkmış bir şahsiyet olması kendisinin toplumun geniş kesimleri tarafından sevilmesini sağladığı biliniyor.  

Afyonkarahisarın bağrından henüz bıyıkları yeni yeni terlediği bir dönemde o zamanlar basın yayının merkezinin kalbi olan Cağaloğlu(Bab-ı Ali)nun kendine has kültürü ile gazetecilik hayatına başladı.değişen zamana paralel olarak değişik sektörlerde çalışarak hayatını devam ettiren Akbulut’un gazetecilik sevgisi hiçbir zaman yüreğinde eksik olmadı.

Yeni görevi olan Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı olduktan üç dakika sonra kendisi ile yaptığım görüşmede yıllar önce zevkle yaptığım mesleğimle mütenasip bir birime atanmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade ederken görevde bulunduğum süre içinde çok güzel hizmetler yapmaya talip olduğumu bilmenizi isterim derken bile çok aktif bir görev yapacağı sinyalini veriyordu. 

İbrahim Akbulut ile yaptığım ayaküstü sohbette kendisinin basın yayın mesleğinin kamu yararına yapılan bir meslek olduğuna inandığını bu bağlamda da 1999-2004 yılarında Zeytinburnu ilçesindeki birçok sivil toplum kuruluşunun yönetiminde iken   ve siyasette iken de sürekli basın mensuplarının işini kolaylaştırdığını değişik kaynaklardan doğrulattım. 

Akbulut’un  medyaya bakış açısı dar ve kısır bir bakış açsısına sığdırılmış değil.Kendisi farklı düşünen ve yorumlayan değişik seslere ve görüşlere saygı ile yaklaşan bir kişilik.Genelde bir çok siyasetçi  eleştiriye tahammül etmezken İbrahim Akbulut doğru ve tarafsız olması halinde her türlü haklı eleştiriye saygı ile yaklaştığını hal ve hareketleri ile bariz şekilde belli ediyor.

 Akbulut Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İken Neler Yaptı ? 

Yaklaşık olarak bir sene Başakşehir’de sosyal işlerden sorunlu ilçe başkan yardımcılığı  görevinde bulunan İbrahim Akbulut bu süre zarfında garip gureba’nın yanında yer aldı. Sürekli elindeki imkanların daha fazlasını yapmaya çalıştı.Gerek yönetimdeki arkadaşlarına karşı,gerekse de kendine gelen her talebe daima güler yüzle karşılık vermeye çalıştı.Yeni görevini daha da iyi yapacağını düşünüyorum.Rabbim kendisini muvaffak eder inşallah. 

Kendisine yeni görevinden başarılar dilerim. 

CHP Başakeşehir İlçe Örgütü

Sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışan CHP Başakşehir’in genç ve dinamik ilçe başkanı Özgür Karabat ve ekibi Başakşehir ve İstanbul Times Gazetemizi yakından takip ettiklerini bize açtıkları telefonlardan çok iyi biliyoruz.  Özgür bey iki gün önce telefon açarak hem kendisinden de bahsettiğim köşe yazım dan dolayı hem teşekkür etmek hem de  yeni çalışma ve projeleri hakkında beni  bilgilendirmek adına çok yaralı ve güzel bir telefon konuşma yaptık.Ayrıca yaptığımız görüşmede çok yakın zaman içinde karşılı görüşmeyi de kararlaştırdık.CHP Başakşehir meclis üyesi Serdar Bayraktar da verdiği önergelerle ilgili

Tarafıma yapacağımız karşılıklı görüşmede bilgi vereceğini ifade etti..

Başakşehir’n ilk düzenli gazetesi Başakşehir gazetemiz gündemi  belirliyor bizi izlemeye devam edin..

[email protected]

Editör: TE Bilisim