Çatalca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı, Mayıs ayının ilk Pazartesi günü olan 5 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 10:30’da Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Gündemin birinci maddesinde; Çatalca Belediyesi Muhtaç Kimselere Yardım Yönetmeliği'nin 10. maddesine göre “Yardım Komisyonuna Üye Seçilmesi” ile ilgili oylama yapıldı. Yapılan oylama sonrasında Yardım Komisyonu’na Cavit Eteke ve Süleyman Oğuz Seçilmiş seçildi. Gündemin 2, 3, 4 ve 6. gündem maddeleri oylanırken, 5 ve 7 numaralı gündem maddeleri görüşülerek Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Gündemin 8, 9 ve 10. gündem maddeleri de görüşülerek İmar Komisyonu’na havale edildi. Gündeme ek madde olarak giren 12. gündem maddesi Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu kurulması ile ilgili gündem maddesi de görüşülerek komisyona üye seçimi yapıldı. Yapılan oylama neticesinde Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu’na Ufuk Akın, Süleyman Kolcuoğlu, Tuncay Altun, Hüseyin Kahya ve Ömer Engin seçildi. Çatalca Belediye Meclisi komisyonlardan gelecek konuları görüşmek üzere 9 Mayıs 2014 Cuma günü saat 10:30’da yine Çatalca Belediye Meclis Salonu’nda toplanacak.

GÜNDEM :

1. Çatalca Belediyesi Muhtaç Kimselere Yardım Yönetmeliği'nin 10. maddesine göre “Yardım Komisyonuna Üye Seçilmesi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
2. Meclis Toplantılarında sesli ve görüntülü kayıt sistemlerinin kullanılabilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
3. Boş Kadro Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.
4. Norm Kadro ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.
5. 2013 Yılı Kesin Hesapları ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.
6. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili teklifi.
7. 6360 Sayılı Kanun ile Belediyemize mahalle olarak bağlanan köylerdeki satışı yapılan ücrete tabi içmesuları ile mesire alanlarına girişlerde alınacak otopark ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
8. İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 66 ada 135 parselin tahsisi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.
9. İlçemiz Kestanelik Mahallesi 163 ada 1 parseldeki trafo alanı tahsisi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.
10. 1/1000 Ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı plan notu tadilatı ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.
11. Zabıta Müdürü kadrosuna yapılan atama ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün bilgilendirme yazısı.

 
Editör: TE Bilisim