Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası önceki gün yapılan final maçı ve ödül törenin ardından sona erdi. Yaklaşık 10 gün boyunca devam eden turnuvada 40 sporcu kıyasıya mücadele etti.
 
 
Çatalca Belediyesinin Sosyal ve Kültürel faaliyetleri kapsamında düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası önceki gün sona erdi. Çatalca ve Bölge Halkı tarafından büyük ilgi gören Turnuva da toplam 97 maç yapıldı ve 40 sporcu mücadele etti. Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu kapalı spor salonun da yapılan turnuva yaklaşık on gün sürdü. Önceki gün final maçı ve ödül töreni yapılan turnuvanın son günün de renkli görüntüler yaşandı.

Çatalca Belediyesi Masa Tenisi final maçı ve ödül töreni saat 20.00 da Çatalcalı gençlerden oluşan müzik grubunun mini konseriyle başladı. Grup birbirinden güzel parçalar seslendirerek katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Turnuvayı izlemeye gelen halkın büyük beğenisini toplayan Müzik grubu üyeleri Ozan Ergen, Serhat Taşıyan, Murat Beyaz, Utku Naim Aytekin, Mert Yüksel, Merve Güzlü’ye mini konserlerinin ardından teşekkür madalyası verildi. Turnuvanın son maçında ise Gülter Atakan ve Aykut Çetin karşı karşıya geldi.

Gülter Atakan’ın 2 – 0 aldığı maç sonrası Osman Davran üçüncü, Aykut Çetin ikinci, Gülter Atakan ise Çatalca Belediyesi Masa Tenisi Turnuvasının birincisi oldu. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın yoğun programı nedeni ile katılamadığı Masa Tenisi Turnuvası Final Maçı ve ödül törenine Başkan Cem Kara adına Çatalca Belediyesi Başkan Danışmanı Metin Sezer katıldı. Turnuva da ödül töreni öncesi konuşan Sezer “Belediye Başkanımız Sayın Cem Kara programının yoğunluğu nedeni ile bu akşam bizlerle olamayacak, kendisi turnuvamıza göstermiş olduğunuz ilgi den dolayı ve katılan tüm sporcu arkadaşlara teşekkürlerini iletti.” dedi. Çatalca Belediyesinin Sosyal ve Kültürel anlamdaki çalışmalarını daha da geliştirerek devam edeceğinin altını çizen Metin Sezer Turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ederek derece ye giren sporcuları da kutladı.

Ardından dereceye giren sporculara kupaları ve madalyaları verildi. Çatalca Belediyesi Masa Tenisi Turnuvasında üçüncü olan Osman Davran’a Çatalca Nüfus Müdürü Cemil Kaya, ikinci olan Aykut Çetin’e Çatalca Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Tüfekçi ve Turnuvanın birincisi Gülter Atakan’a Çatalca Belediyesi Başkan Danışmanı Metin Sezer tarafından kupa ve madalyaları verildi. Turnuva da ayrıca beden eğitimi öğretmeni Oylum Kıyıcı’ya da Başkan Danışmanı Metin Sezer tarafından teşekkür plaketi verildi. 

Editör: TE Bilisim