Geçtiğimiz ay kurulan Marmara Mardinliler Derneği(MARMARDER) düzenlediği ilk etkinliğinde AK Parti’nin Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı konuk etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müslüm Aktürk

23. Dönem AK Parti Milletvekili Cüneyt Yüksel ve kardeşlerinin sahip olduğu Şişli’deki Crown Plaza Otel’in sponsor olduğu kahvaltılı toplantıda konuşan MARMARDER Başkanı A. Fuat Bodur, uzun yıllardan beri sürdürdüğü dernek faaliyetlerinden edindiği tecrübeleri bundan böyle çok önemli isimlerle yeni kurdukları Marmara Mardinliler derneği için değerlendireceğini söyledi. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ülkenin ve milletin yararı için ne gerekiyorsa, güçlerinin yettiği kadar yapmaya, hizmet etmeye çalışacaklarını vurgulayan Bodur, “Sözün özü; kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün Türk siyasi tarihimizin önemli bir ismi, eski bakanımız, AK Parti’nin Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati Yazıcı’yı konuk ediyoruz. Yine ülkemizin geleceği açısından önemli bir süreçten geçtiğimiz ve 16 Nisan’da sandık başına gideceğimiz referandumla ilgili hem Sayın Yazıcıoğlu’nun hem de diğer konuklarımızın değerli bilgilerinden yararlanacağız. Kahvaltımıza katılan bütün dostlarımıza geldikleri için, ülkemizin geleceği adına düzenlediğimiz bu toplantıya katılıp sorumluluklarını yerine getirdikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. MARMARDER Başkanı Bodur, 15 Temmuz’da olduğu gibi 16 Nisan’daki referandum oylaması öncesinde de yine vatan için, millet için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcıoğlu, 23.Dönem Mardin Milletvekili Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, Tüm Hukukçular Derneği Başkanı Av. Mustafa Kuran, Eski Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü ve AK Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday da, 16 Nisan’da yapılacak referandumda “niçin evet?” denilmesi konusunda davetlilere bilgiler verdiler.

Editör: TE Bilisim