Beylikdüzü oldukça coşkulu bir sabaha ev sahipliği yaptı. Marmara Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile bir araya geldi. İhlas Koleji’nde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda salonu tamamen dolduran vatandaşlar, belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projeleri anlatan Başkan Uzun’a büyük destek verdi. Vatandaşlar, toplantı sonunda Başkan Yusuf Uzun’a sürpriz bir hediye takdim etti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz’ün de katıldığı toplantıda Demiröz, Beylikdüzü’nde birlik içerisinde çalışarak, başarıya ulaşacaklarını ifade etti.

Vatandaşlarla Tek Tek İlgilendi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, toplantı öncesinde vatandaşların masalarını gezerek kendileri ile tek tek ilgilendi. Sahnede projelerini anlatan Başkan Uzun, Beylikdüzü’nün 2009’dan sonra çok geliştiğini, bu gelişimi 2014’ten itibaren daha da büyüterek gerçekleştirmek için çalışacaklarını ifade etti.
Toplantının sonunda vatandaşlar, Başkan Uzun’un yanına gelerek isteklerini ifade belirtti. Masalardan bulunan peçetelerden gül yapan bir vatandaş “Güllerle süslü şehrin, gül başkanına armağanım olsun” diyerek peçeteden yaptığı gülü Başkan Uzun’a hediye etti.
 
Editör: TE Bilisim