İstanbul Bahçelievler Dernek Başkanı İş adamı Ahmet Fuat Bodur Aynı zamanda Bahçelievler Siyavuşpaşa mahalle muhtarı, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği başkanı da olan Bahçelievler Trabzonlular Dernek başkanı olan Selami Aykut’u ve yönetimini dernek merkezinde ziyaret etti.

Ziyarette her iki başkan ülkenin geleceği için bir çok projede otak çalışma kararı aldı. Ziyaret sırasında Mardinliler Derneği başkanı A.Fuat Bodur Mardinliler Tek ses Tek Yürek 15 Temmuz ile alakalı çıkardıkları dergiyi taktim etti. Selami Aykut’ta ziyaret sırasında Bodur’a Trabzon spor forması ve duvar saati hediye etti.

Ziyaret sırasında her iki derneğin kadın kolları da tanışarak birlikte çalışma kararı aldı.

2000 yılında Bahcelievlerde Kurulan şuanda faliyetlerine aktif bir şekilde devam eden Bahcelievler Trabzonlular Derneği Dernek Merkezinde Mardinliler Derneğini ağırlayarak Kardeşlik ilişkilerinin ilk adımını attı.

Trabzonluar Derneğiminde Gerçekleşen etkinlikte iki Dernek temsilcileri Birlikte Balık ve Muhlama yediler. Başkan Selami AYKUT Trabzon ve Mardin Kardeşlik Köprüsü Projemizin temeli Gönül birliği ve kardeşlik duygularıyla atılmıştır.

Ülke olarak bu dönemde Her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz birlik,beraberlik ve dayanışma Ruhunu geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla Allah'ın izniyle önümüzdeki yaz aylarında Başta Trabzon İlimiz olmak üzere Karadeniz, Mardin Halklar arası tanışma ağını geliştirme projeleri hayata geçireceğiz. Bahcelievler'de Bulunan iki dernek hertürlü çalişma ve faliyetlerde kardeşlik duyguları ile hareket ederek gelecek nesillere Tek Bayrak,Tek Devlet,Tek İslam anlayişini Yaşatma gayreti içerisinde olacağız.

Mardinliler Derneği Başkanı Fuat BODUR Bahcelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Değerli kardeşim Selami AYKUT Bizim Derneğimizin de yönetiminde yer almaktadır. Trabzonlular Derneğine Başkan Secilmesi ile Birlikte ikili ilişkilerimiz daha da gelişmiş olduğu inancı içerisindeyim her zaman aktif çalışmalarıyla gönlümüzde taht kuran kardeşim ile Doğu ve Karadeniz kardeşliğimizi en üst seviyeye taşıyacağımız inancı  içerisindeyim ve ziyaretimiz esansında Değerli yönetim kurulu üyeleri ve Kadın kollarının misafirperliği bizleri çok mutlu etti.

Ayrıca Balık ve Mıhlama ikramlarından dolayı çok teşekkür ederim. Mardin ve Trabzon Kardeşliğimiz Ömür boyu hayırlı olsun dedi.

Bodur Yakın ilgi ve alakasından dolayı Selami Aykut ve yönetimine teşekkür etti.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim