Mardin Derneği Sağlık  İçin Çalışıyor  

Merkezi Bahçeliveler’de bulunan ve başkanlığını A.Fuat Bodur’un yptığı Mardin derneği Zeytinburnu 58.Bulvar caddesinde Avrupa göz hastanesi ve Zeytinburnu Kızılay kan merkezi ile yaptığı işbirliği ile hem kan verdi hem de halka ücretsiz bir şekilde göz sağlığı taranası yaptırdı. 

İstanbul Times Haber Merkezi  

İstanbul’un değişik ilçelerinde kan Verne ve göz sağlığı taraması yaptıran Mardin derneği başkanı ve yönetimi halktan dua ve takdir almaya devam ediyor.

Dernek başkanı Fuat Bodur gazetemize yaptığı açıklama da amaçlarının hem Kızılay’ kan bağışı yapmak hem de insanlarımızın göz sağlığına gereken önemi vermesi için daha gözlerinden problem oluşmadan önlem almaları için göz taraması yaparak teşhiste gecikmeyi önlemek adına halkı destek sağlamaya devem ediyor.

Dernek başkanı A.Fuat Bodur önümüzdeki programımız da taksim meydanında olacak diyerek biz Mardinliler olarak tabela derneği olarak kalmak istemiyoruz.Geçen hafta eski içişleri bakanımız ve AK Parti Genel başkan yardımcısı Abddülkadir Aksuy’u konuk etmiştik.Bu hafta gördüğünüz üzere kan veriyoruz,göz taraması yaptırıyoruz.diyerek amaçlarının halka hizmet olduğunu vurgulayan Bodur Mardin derneği gelecek süreçte daha da güzel işler yapacaktı dedi.  

Söz konusu kan verme ve göz taramasına Mardin derneği yönetiminden,Mehmet Mazi, Enver Abakuş,Abdülkadir Çolhak,hasan Çağram ve Mehmet Kendibilir’in yanı sıra çok sayıda  çok sayıda meclis üyesi,ve bürokratın katılması gözlerden kaçmadı. 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim